A kisfiam szoptatás után visít, és a kezét eszi. Vajon miért?
3 hónapos, és ez egy új dolog nála. Félek, hogy éhes marad, este szoktam adni neki +120 ml. tápszert, és utána van hogy nem visít. Érekes, az apja könnyebben megvigasztalja. Próbálkozzak cumival? Ha fogzás lenne akkor miért visít?
Köszönöm a segítséget!
Utolsóhoz csatlakozom, szoptasd gyakran, biztos, hogy növekedési ugrás. Tápszert csak akkor adj, ha nagyon éhes, éhezni ne hagyd, de szoptass, hogy a tejtermelés tudja követni a baba igényeit! Add estére, és napközben tedd többször cicire. Néhány nap és túl lesztek rajta, kitartás:)
ҝ
Szerintem is éhes! Szoptasd többször!
Nem kell megijedni, ez teljesen normális.
Utolsó! Nem én pontoztalak le, nem is szoktam értékelni senkit. Egyébként pedig egyet értek azzal, hogy éhes, én is erre gondoltam. Ezért is köszöntem meg a válaszaitokat!!!
Elvittem megmérnia babát és nem sokat hízott viszont nőtt. A védőnő tanácsára is még sűrűbben teszem mellre (1-1,5 óránként. születése óta, tiszta őrület!!!!) és többször kínálom tápszerrel is. Nem tudom elhagyni a pótlást, sűrű szopi ide vagy oda. Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!