Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisfiam szoptatás után...

A kisfiam szoptatás után visít, és a kezét eszi. Vajon miért?

Figyelt kérdés

3 hónapos, és ez egy új dolog nála. Félek, hogy éhes marad, este szoktam adni neki +120 ml. tápszert, és utána van hogy nem visít. Érekes, az apja könnyebben megvigasztalja. Próbálkozzak cumival? Ha fogzás lenne akkor miért visít?

Köszönöm a segítséget!

2010. márc. 2. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
ÉHES!!!! Nem elég neki amit kap... Tipikus tünet.
2010. márc. 2. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Egyértelmű, hogy nem elég neki a tej. Ne hagyd éhezni.
2010. márc. 2. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
3 hónapos, valószínűleg növekedési ugrás lehet. Szoptasd meg sűrűbben, hogy több legyen a tej! Éhezni nem fog, ha sűrűn kap szopizni, viszont néhány nap alatt több tejed fog termelődni.
2010. márc. 2. 16:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó! Sajnos én is erre gondoltam.... Holnap megméretem és átgondolom az étkezését.
2010. márc. 2. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Utolsóhoz csatlakozom, szoptasd gyakran, biztos, hogy növekedési ugrás. Tápszert csak akkor adj, ha nagyon éhes, éhezni ne hagyd, de szoptass, hogy a tejtermelés tudja követni a baba igényeit! Add estére, és napközben tedd többször cicire. Néhány nap és túl lesztek rajta, kitartás:)

ҝ

2010. márc. 2. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is éhes! Szoptasd többször!

Nem kell megijedni, ez teljesen normális.

2010. márc. 2. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak nyugi! Etesd meg gyakrabban, de ne tápszerrel, hanem ciciből, be fog állni a tejed az igényének megfelelően :)
2010. márc. 3. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, mi újság veletek? Bírja a cicid fedezni a baba igényét? Megnyugodott már?
2010. márc. 4. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Vajon mért lettünk lepontozva????????? Mert igazunk van? És fáj az igazság? Neked valyon miért nem egyértelmű, hogy éhes?
2010. márc. 4. 09:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nem én pontoztalak le, nem is szoktam értékelni senkit. Egyébként pedig egyet értek azzal, hogy éhes, én is erre gondoltam. Ezért is köszöntem meg a válaszaitokat!!!

Elvittem megmérnia babát és nem sokat hízott viszont nőtt. A védőnő tanácsára is még sűrűbben teszem mellre (1-1,5 óránként. születése óta, tiszta őrület!!!!) és többször kínálom tápszerrel is. Nem tudom elhagyni a pótlást, sűrű szopi ide vagy oda. Köszönöm az érdeklődést!

2010. márc. 5. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!