Mit lehet tenni, ha elalszik a baba szopcsi alatt? Hogyan ébresszük fel?
Sziasztok!
Barátnőmnek ma egy hetes a babája, és nem akar szopcsizni. Ha cicire kerül pár korty után elalszik, és az anyuka nem bírja felébreszteni, üvegből azonban szépen és gyorsan eszik. Mit lehet tenni, ha "lusta" a baba?
Nálunk is ugyanez a probléma. Sárga a gyerek, 3 hetes. Csak elnyammog a cicin, minden szopcsi 1 óráig tart. Üvegből enne mint mint a kismacska, csak nem szeretnénk mi sem cumisüvegre szoktatni. Mi is teljesen ki vagyunk emiatt. Természetesen szopcsi után, ha nem evett eleget, nyűgös. Most is ez történt éjjel.
Kérek nagyon hasznos tanácsokat.
Ezt játszottuk mi is két hetes koráig. Én egész nap sírtam a gyerek meg aludt. A helyzetet még súlyosbította egy jó kis berepedezett mellbimbó. A baba állkapcsát lehet még megmozgatni a fültőnél, vagy a kulcscsontját birizgálni, attól is éberebb lesz.
Üzenem a barátnődnek, türelem és nyugalom, a baba ha éhes ordítani fog...addig is 3 óránként kitartással cicire. Az én kisfiam 3 hetes és ha pontosan három óra múlva nincs mellen, akkor iszonyatos kabarét rendez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!