Van olyan, akinek a terhesség alatti szoptatásból problémája adódott? Vagy tényleg ártalmatlan?
Figyelt kérdés
6. hétben vagyok és nem tudom, hogy leszoktassam-e a 13 hónapos fiamat.2015. jún. 23. 22:40
1/3 anonim válasza:
Én még 3 hónapig szoptattam, kislányom akkor magától hagyta abba. Ha szoptatáskor feszül a hasad vagy egyéb módon rosszul érzed magad, veszélyeztetett terhes vagy, akkor szoktasd le, egyébként ártalmatlan.
2/3 anonim válasza:
Nekem a 16. hétre az utolsó cseppig magától elapadt a tejem. Persze a doki mondta nekem is, hogy szoktassam le a gyereket, de nagyon sok nőtől hallottam, hogy simán szoptatnak a terhesség végéig minden gond nélkül.
3/3 anonim válasza:
28 hetes terhes vagyok, még mindig szopik a lányom, mondjuk csak a délutáni és esti alvás előtt 10-15 percet. Egy kis mellbimbó fájdalmon kívül eddig (kopp-kopp-kopp) semmi gond nem volt. Tejem már nekem sincs, habár az utóbbi napokban mintha egy két csepp előtej lenne, de ez nem zavarja kisasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!