Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt ürül ki az...

Mennyi idő alatt ürül ki az alkohol?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megszólna, nem akarok rendszeresen inni,de a terhesség alatt is sokszor megkívántam a sört,természetesen csak alkoholmentes gyümölcsöset ittam,még a buborékot is kikevertem,de most,hogy itt az igazi nyár,szeretnék meginni egy doboz jó hideg sört. Szoptatom a kicsit,ezért nem igazán merem meginni,pedig szemezek vele a polcon ha a boltba megyünk. Természetesen fejnék előtte elegendő tejet,meg van is lefagyasztva nem kis mennyiség. Olyanok válaszát várom,akik már ittak 1-1 pohárral a szoptatás idején,így van tapasztalatuk ebben. Azt már tudom,hogy alkoholfogyasztás után a tejet le kell fejni és azt nem szabad odaadni a kicsinek. Arra lennék inkább kíváncsi,hogy mikor lehet biztosan mellre tenni utána a kicsit. Előre is köszönöm a válaszokat!!
2015. jún. 23. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pontosan. Errõl meg én is tudnék mesélni. Életem elsõ pozitesztje, két év várakozás után. Elmegyek dokihoz. Naná, hogy csak a recepcióig jutottam...Ott kijelentették, hogy menjek haza és ne aggódjak, mert õk sem aggódnak. Hát kössz!! :) De jelentkezz be az elsõ uh-ra(12.hét), csak ha nem jutsz be, akkor hogy?! Vicces lett volna, ha nem lettem volna sík ideg. Nincs hamarabb uh. Jó helyen van a magzat(ok), van szívverés? Ugyanmár! Majd a 12. héten megtudod! Ja, hogy némely esetben ez így késõ és lesz komplikáció? Hát ez van! Terhesgondozás állandó része a vérnyomás és testhõ mérése. De semmi egyéb. Ja, nem hazudok, lehet beszélgetni a védõnõvel. :)
2015. jún. 23. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
En is tudnek meselni.. 14. heten volt az elso uhm. Ekkor allapitottak meg, hogy igen, terhes vagyok. Ekkor neztek, hogy van-e szivhang, itt neztek a tarkoredot, jo helyen van megtapadva, generika, stb stb. Minden szepen egyszerre :D nagyon durva..
2015. jún. 24. 00:05
 13/15 A kérdező kommentje:
A magyar egészségügy se semmi,de igen kegyetlen ami kint megy... én emiatt nem is tudnék ott maradni ha ott esnék teherbe. Jönnék haza kézzel-lábbal.
2015. jún. 24. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is Angliából vagyok és mondok jobbat. Én nem kaptam időpontot a 6 hetes vizsgálatra második babám után. Első után is csak vérnyomás mérés volt, meg megnyomkodta a hasam, ennyi. Én nem csodálkozok, hogy itt isznak, cigiznek, füveznek terhesség/szoptatás alatt. Kérdésedre válaszolva: én ha megkívánom a sört, este "szoktam" (talán kétszer fordult elő 3 hónap alatt) inni egy pohárral mikor viszem aludni a picit.Kb 9 körül. Utána már csak hajnalban kel enni,4-5 körül, akkor már szerintem nem árt. Én se fejek.
2015. jún. 24. 23:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is,hát igen vannak ilyen felelőtlen emberek akik mindent megengednek maguknak a terhesség alatt és még utána is.

Nekem általában 10 körül eszik de mikor,hogy jön aztán meg van,hogy egész éjjel nem kel fel de van,hogy 3 óránként kel. Ezért nem tudom :D De vettem barna sört, 3,8-as,azt régen is itták a tejtermelés miatt. Még nem ittam meg,mert nem volt időm,majd kiderül :D

2015. júl. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!