Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek ilyen a szoptatás után?

Kinek ilyen a szoptatás után?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám,2 napja vettem észre,hogy etetés után(szoptatok)visszajön elég sok tejcsi.ez nem baj?még nem az a túrós,hanem "sima" tej és elég sok.aggódom.
2010. márc. 1. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is így volt. Most már 3 hónapos, és egyre kevesebbszer jön ki Neki. Én is regeteget aggódtam, de már megszoktam. Úgy vagyok vele, hogy a felesleg úgy is kijön, és inkább rögtön szopi után jöjjön ki Neki, mint később. Ez egyébként teljesen természetes, mert gyenge még a gyomorzáró izmuk, és a felesleg könnyen kijön. Később ha erősödik enyhül, de legkésőbb akkor, ha már szilárd ételt is kapni fog.

Egyébként azt mondják, hogy büfiztetni kell evés közben is többször és így elkerülhető, de nekem ez nem vált be.

Kitartást és ne idegeskedj sokat!

2010. márc. 1. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nincsen baj. A babád levegőt nyel szoptatás közben és mikor bukizik, visszajön a tej. Azért nem túrós, hanem sima, mert még nem is érkezett megemészteni szegény. Ha megéhezik úgyis reklamál majd, meg a heti méréseken kiderül, hogy eleget eszik-e.

Boldog babázást!

2010. márc. 1. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
addig nem kell aggódni míg rendesen hízik.
2010. márc. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!