Sikerült szoptatás alatt fogynotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék leadni jó pár kilót,de fogyózni nem akarok,mert féltem a tejemet.Felüléseket szoktam csinálni.Viszont a fehér kenyeret nagyon szeretem,de csak 2 szeletet eszek egész nap.A nasikkal van a gond, állandó éhségérzet gyötör és hol egy marék diót, hol egy pár szelet sonkát eszek meg.Tudom,gyümölcsöt kellene ennem,de az almát unom,a banán puffaszt,citrusfélét meg nem merek enni,nehogy allergizálja a kicsimet.Mert szegény nagyon érzékeny mindenre.2010. márc. 1. 11:18
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én a szoptatás alatt híztam még 3 kilót! De utána lassan magától lement, pedig 18 kg-ot híztam a terhesség alatt. Ha mozogsz, vagy tornázol az biztos segít, de koplalni nem érdemes. Fontosabb most, hogy legyen tejcsi a kicsinek. Én nagyon sokat sétáltam vele, volt, hogy egész délután tologattam a kocsiban és nem fogyóztam. Így kb.1,5-2 év alatt elfogytak a plusz kilók! Jó babázást!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Mikor szültél?
Nekem kb 1-2 hónapig volt állandó éhségérzetem szülés után, ettem is sokat. De mire beállt a napirendünk, ez megszűnt, és lement a pár kg plussz is. Nem tornáztam, de rengeteget sétáltunk. Jön a jó idő, menjetek sokat ki, az a tejcsinek nem árt, az alakodnak és a közérzeteteknek pedig csak használ. :) Sok boldogságot!
3/7 anonim válasza:
Nekem a szülés utáni 2-3 hétben lementek a plusz kilók kivéve 2-3. Most 3 hónapos a kisfiam, és még mindig rajtam van az a 2-3 kiló. Pedig nem szoktam nassolni, nem nagyon szeretem az édességet. Ha ehetnékem van, akkor vmi sósat eszek. A gyümölcsökkel én is úgy vagyok, mint Te. Citrust nem merek enni, mert fáj tőle a babám hasa. A banánt és az almát pedig már unom...
4/7 anonim válasza:
en 7 fogytam 2 honap alatt,es mostanra(10 hos a babam)kevesebb kg vagyok mint terhesseg elott!mondjuk en hat hos koraig szoptattam,aztan meg mar nem ettem sokat,es aerobic edzeseket tartok...!!majd akkor fogyozz ha nem szoptatsz,addig egyel csak mertekkel,de valtozatosan!puszi
5/7 anonim válasza:
Igen sikerül! Fogyózom. De, csak heti egy kiló ami nem befolyásolja a tejcsi mennyiségét. Nem eszek édességet egyáltalán, nem rágcsálok. Többször kell enni keveset. Este 6 után nem eszek. Rengeteget iszok. Napi 3 liter ásványvíz + levesek.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!3hós a kicsi
2010. márc. 1. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!