Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sikerült szoptatás alatt...

Sikerült szoptatás alatt fogynotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni jó pár kilót,de fogyózni nem akarok,mert féltem a tejemet.Felüléseket szoktam csinálni.Viszont a fehér kenyeret nagyon szeretem,de csak 2 szeletet eszek egész nap.A nasikkal van a gond, állandó éhségérzet gyötör és hol egy marék diót, hol egy pár szelet sonkát eszek meg.Tudom,gyümölcsöt kellene ennem,de az almát unom,a banán puffaszt,citrusfélét meg nem merek enni,nehogy allergizálja a kicsimet.Mert szegény nagyon érzékeny mindenre.
2010. márc. 1. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a szoptatás alatt híztam még 3 kilót! De utána lassan magától lement, pedig 18 kg-ot híztam a terhesség alatt. Ha mozogsz, vagy tornázol az biztos segít, de koplalni nem érdemes. Fontosabb most, hogy legyen tejcsi a kicsinek. Én nagyon sokat sétáltam vele, volt, hogy egész délután tologattam a kocsiban és nem fogyóztam. Így kb.1,5-2 év alatt elfogytak a plusz kilók! Jó babázást!

2010. márc. 1. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor szültél?

Nekem kb 1-2 hónapig volt állandó éhségérzetem szülés után, ettem is sokat. De mire beállt a napirendünk, ez megszűnt, és lement a pár kg plussz is. Nem tornáztam, de rengeteget sétáltunk. Jön a jó idő, menjetek sokat ki, az a tejcsinek nem árt, az alakodnak és a közérzeteteknek pedig csak használ. :) Sok boldogságot!

2010. márc. 1. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés utáni 2-3 hétben lementek a plusz kilók kivéve 2-3. Most 3 hónapos a kisfiam, és még mindig rajtam van az a 2-3 kiló. Pedig nem szoktam nassolni, nem nagyon szeretem az édességet. Ha ehetnékem van, akkor vmi sósat eszek. A gyümölcsökkel én is úgy vagyok, mint Te. Citrust nem merek enni, mert fáj tőle a babám hasa. A banánt és az almát pedig már unom...
2010. márc. 1. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
en 7 fogytam 2 honap alatt,es mostanra(10 hos a babam)kevesebb kg vagyok mint terhesseg elott!mondjuk en hat hos koraig szoptattam,aztan meg mar nem ettem sokat,es aerobic edzeseket tartok...!!majd akkor fogyozz ha nem szoptatsz,addig egyel csak mertekkel,de valtozatosan!puszi
2010. márc. 1. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen sikerül! Fogyózom. De, csak heti egy kiló ami nem befolyásolja a tejcsi mennyiségét. Nem eszek édességet egyáltalán, nem rágcsálok. Többször kell enni keveset. Este 6 után nem eszek. Rengeteget iszok. Napi 3 liter ásványvíz + levesek.
2010. márc. 1. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
És mit vacsizol, utolsó?
2010. márc. 1. 15:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!3hós a kicsi
2010. márc. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!