Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elapadófélbe van a tejcim!...

Elapadófélbe van a tejcim! Hogy tudnám megmenteni?

Figyelt kérdés

Eddig sem úszkáltunk benne,mert 3 hetes kora óta kap kiegészítést!Eleinte elé volt 30 mili tápszer,aztán 60,mden második evés volt csak ciciből,aztán csak este meg reggel,végül mden nap egy adag tejci jött össze!Mára meg már ha mden másnapra összejön 1deci!

Hogy tudnám visszahozni??

Ittam laktoherbet,azzal szinten tudtam tartani kb 1hétig,de már a szülés óta iszom,napi 2 litert,és már picit undorodok tőle,sőt mden teától,ezért muszáj volt abbahagynom,mert kijött amit meg is ittam!

A more milk plus meg nekem nem segített!

2010. febr. 28. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem próbálj meg 1 fejőnőt keresni, a barátnőmnek segitett. A védőnőd is tud ebben segiteni, de ahol szültél ott is tudnak fejőnőt ajánlani. Hátha ő még tud segiteni. Sok sikert.
2010. febr. 28. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ciciztesd, még akkor is, ha tápit kap épp annál az etetésnél! Előbb cici, aztán tápi és utána még visszateheted cicire nyammogni, mikor már nagyobb türelme van hozzá. Én is adok pótlást, de másfél hónap alatt szerencsére nem kellett növelni az adagot, sőt, csökkenteni is sikerült. sok sikert.
2010. febr. 28. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt tejhiányos időszak (nem is egyszer), mondjuk a max pótlás, amit adnom kellet az első időszakban, az napi 2x30ml volt. Nagyon sok mindent kipróbáltam, és ezek jöttek be:

- gyakori fejés (min 2x egy nap per mell etetés után pár hétig);

- gyakoribb mellretétel (pl 2-óránként);

- eleget enni, inni.

No, meg a stressz kiiktatása, amennyire lehet.

Minden más felesleges pénzkidobás szerintem. A fejéshez kell némi lelkierő (a baba lefektetése után fennmaradni fejni... nem mindig egyszerű), de meghozza az eredményét.

2010. febr. 28. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Minél többet van a melleden, annál jobb, mert annál többet ingerli, annál több a tejcsi.

Nekem "tejválságnál" ez vált be, meg a homeós bogyó urtica urens.

2010. febr. 28. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Fejőnő...így van.

Plusz cicire rakni mindig és próbáld meg az alkoholmentes sört

2010. febr. 28. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Fejőnő kifejezést ha hülyének néztek nem is ismertem:(Erre mi felén ilyen nem is létezik!Marad a rendszeres és helyes táplálkozás,no meg az ásványvíz...ma már egyszer sikerült 25 milit,rá 3 órára 10milit kifejnem!Szopiztatni nem tudom,mert nem fogadja el:(Vág egy grimaszt és kilöki:(Sőt az anyatej sem nagyon ízlik a Babócámnak,tnap nem itta meg cumisüvegből sem:(

Köszi mkinek a tanácsokat!!!!

Puszi

2010. febr. 28. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:

NEm jött meg esetleg a menzeszed? Akkor állítólag más ízű lesz a tej.

Igyál sokat és egyél zöldséglevest.

2010. márc. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!