Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire normális ez?

Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

igaz még nem szoptatok, 26 hetes vagyok, de a melleim már nagyon korán elkezdtek változni! itt nem csak az méretbeli növekedésre gondolok, hanem hogy van olyan, hogy a bimbóim majdnem teljesen körben megvastagszanak és olyan lesz a tapintása, mint a vastag narancshéjnak, csak nem olyan kemény!

ez normális?

a védőnőm szerint igen, csak szeretnék hallani Tőletek is tapasztalatokat.

előre is köszönöm

2010. febr. 27. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, nekem is volt ilyen. Aztán elmúlt. Ne aggódj, a védőnőd már látott dolgokat, biztos szól, ha nincs rendben valami!

Jó babavárást!

2010. febr. 27. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
normális, de az utolsó hónapban használj mellbimbó puhítót.
2010. febr. 27. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, ráadásul nagyon érzékeny is. Szülés után is kemény maradt, puhitani kellett, kicsit fejni szoptatás előtt, hogy a baba könnyebben be tudja kapni. Ödémás - mondták néhányan, de szülés után néhány héttel elmúlt. Már 3 hónapos anyatejes kisfiam van.
2010. febr. 27. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
A melled felkészül a szoptatásra. A testeden kívül a melled is változik. Nekem az első gyerekkel 22 hetesen folyt az előtejem...
2010. febr. 27. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi Mindenkinek!
2010. febr. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!