Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy kell két ciciből szopizta...

Hogy kell két ciciből szopiztatni?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi ideig van egy cicin és mikor tegyem át a másikra? (Ált. 10-15 perc alatt lerendezi a szopit.)

Ilyenkor nem kell az egyiknek teljesen kiürülnie?

2008. aug. 30. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
nem kell kiürülnie, átrakhatodközben is a másikra, delehet egysze bal,egyszer jobb módszer is..a maradékot fejdle,nelegyen gyulladás.
2008. aug. 30. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért akarod két ciciből szoptatni? Ha jóllakik, bővel elég neki az egyik is .

Ha szopi közben átrakod, akkor a másik melledből előtejet fog szopni, ami egyrészt nem lakatja jól, csak eltelíti a gyomrát, hamar éhes lesz megint, és megzavarja a székletét is, mert más összetevői vannak.

Nekem sosem ürül ki egyik mellem sem, elég sok tejem van, és még be sem gyulladt.

2008. aug. 31. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Felváltva jó szoptatni ,pl reggel 6 bal cici,aztán 9 óra jobb cici4Legalábbis nekem ezt mondták ,én igy csinálom és bevállt!!
2008. aug. 31. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!