Mikor jön meg a menstruáció, ha igény szerint szoptatsz?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha jönne a második gyermek. 8 hónapos a kislányom, még szoptatom, nincs peteérés. Mennyire kell lecsökkennie a szoptatásnak? Teljesen nem szeretném abbahagyni.2010. febr. 25. 17:52
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ez nagyon változó.Tesómnak hat hét után egy éves a kisfia, nekem a mai napig sem.5,5 hónapos a kisfiam.
Mind a ketten szoptatunk.
/Z/
2/3 anonim válasza:
8,5 honapos volt amikor megjott eloszor.
3/3 anonim válasza:
Barátnőmnek 6 hétre, nekem 5 hónapra jött meg elsőnek. Sajnos, ha tesókát akartok szerintem végleg szopi elhagyás kell hogy legyen. Mi is így jártunk. Akár mit csináltam (pl.hőmérő) nem estem teherbe, lányom 100% leszokott a szopiról 2 hétre rá terhes is lettem. De védőnővel amikor beszéltem azt mondta erre sem kell rátenni a nyakunkat, mert sok olyan nő van aki emellett esik teherbe. Próbálkozzatok, aztán majd látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!