Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tömeges szoptatás figyelemfelk...

Tömeges szoptatás figyelemfelkeltés céljából. Nekem fura csak ez?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam egy felhívást, miszerint egy gyorsétteremben megkértek egy nőt, hogy ne szoptasson az étterem közepén. Erre fel flashmob-ot szerveznek, a cél szerint 100-200 nő szoptatna egyszerre ugyanabban az étteremben.

Ennek mi értelme? Aki akar szoptatni, remélhetőleg étteremben diszkréten teszi (kendővel takarja, stb.). Szoptattam én is, de biztos nem szeretném evés közben több száz nő mellét nézni. Nekem tűnik ez inkább feltűnési viszketegségnek, mint tényleges megmozdulásnak? (Arra jobban találnám, ha a sajtóhoz fordulnának a történettel, nem még több mellet kitenni.)

2015. máj. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
69%

"Ti pedig az ősanyázással, véranyázással járatjátok le magatokat:)"

Mi az, hogy "mi"? Miről beszélsz te? Az az ember, aki úgy gondolja, hogy nem társadalomellenes bűncselekmény szükséghelyzetben diszkréten félrevonulva, magadat eltakarva szoptatni egy csecsemőt, az már vérlázító ősanya? Ne legyél nevetséges!

Egyébként én soha nem szoptattam nyilvánosan, mert ENGEM zavar. Ha MÁS szoptat diszkréten, az viszont NEM zavar. Nem zavar, mert én egy kisbabáját etető embert látok abban a nőben és nem szexuális provokátort.

Hozzáállás kérdése az egész. Én így gondolom, ez a véleményem.

2015. máj. 23. 08:41
 52/55 anonim ***** válasza:

Ja és a miheztartás végett. A szoptatás elsősorban a CSECSEMŐ szükséglete. Nem a 2 éves gyereké. Várni egy csecsemő nem tud és nem egy 2 éves. Ezzel választ is adtam egy másik kérdésre.

Ha 2 évest szoptat nyilvánosan, azzal nem értek egyet, ezzel le is zárva a dolgot.

2015. máj. 23. 08:44
 53/55 anonim ***** válasza:
59%

Még annyit, hogy akik itt felháborodtatok a mell látványán, nyugodtan indítsatok kampányt a strandok ellen, ahol monokiniznek nők, vagy mindent megmutatnak az apró bikiniből, vagy a tinik ellen is, akiknek kint van a fenekük a gatyából, a mély dekoltázst viselő nők ellen is, akiknél teljes a belátás. Ők nem gusztustalanok?

Ez úgy korrekt, hogy akkor őket is kiteszik a közterületről.

Sokat jártam arab országban. Ott elfogadhatatlan a pucérkodás. De nem csak a szoptató anyát vinné el a rendőr, hanem azokat az embereket is, akik egy szál semmiben járnak.

Nálunk lehet egy szál semmiben járni, azért senmi nem szól, de szoptató édesanya az közbotrányt kelt.

2015. máj. 23. 08:48
 54/55 anonim ***** válasza:
33%

Azért remélem azt belátod, hogy más egy szupermodell teste az óriásplakáton és más egy esetleg 40 éves, elnézést a kifejezésért, "löttyedt mellű" anya látványa aki szoptatja a gyerekét, a gyerek meg visszabüfögi az anyatejet.

De elsősorban nem is ezzel van a probléma, hanem azzal a cirkusszal amit csinált ez a pár túlbuzgó nő.

2015. máj. 23. 10:56
 55/55 anonim ***** válasza:
51-es, te marhára megértetted, melyik tábornak szántam az ősanya, véranya beszólást:)
2015. máj. 23. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!