Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tömeges szoptatás figyelemfelk...

Tömeges szoptatás figyelemfelkeltés céljából. Nekem fura csak ez?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam egy felhívást, miszerint egy gyorsétteremben megkértek egy nőt, hogy ne szoptasson az étterem közepén. Erre fel flashmob-ot szerveznek, a cél szerint 100-200 nő szoptatna egyszerre ugyanabban az étteremben.

Ennek mi értelme? Aki akar szoptatni, remélhetőleg étteremben diszkréten teszi (kendővel takarja, stb.). Szoptattam én is, de biztos nem szeretném evés közben több száz nő mellét nézni. Nekem tűnik ez inkább feltűnési viszketegségnek, mint tényleges megmozdulásnak? (Arra jobban találnám, ha a sajtóhoz fordulnának a történettel, nem még több mellet kitenni.)

2015. máj. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
74%

Miért nincsen egy családbarát éttermláncnak szoptatós helysége?

Miért nincsen egy nyugati pályaudvarnak szoptatós helysége?!

ezekkel a kérdésekkel viszont egyetértek, remélem, a mai megmozdulás legalább ennyit számít, hogy a meki csinál egy nyomorult baba mama szobát, azok kedvéért, akik lusták átsétálni a westendbe, és a hamburgerük mellől szeretnének szoptatni.

2015. máj. 22. 15:55
 42/55 anonim ***** válasza:
50%

Nem lusták! Talán ott van a vonatra felszállási/átszállási lehetőség! A westendbe gyalog onnan, liftezéssel kb 10 perc. Nem mindig van erre idő.

A pályaudvarnak lenne kutya kötelessége a családosok igényeit is szem előtt tartani és egy normális pelenkázóhelységet létrehozni!

Én is szoptattam és borzasztóan zavart, hogy alig van olyan hely, ahol ezt normálisan meg lehet tenni!

2015. máj. 22. 16:10
 43/55 anonim ***** válasza:
76%

Kivételesen még az indexnek is sikerült valami igaszságra hasonlító dolgot leírni. Az anyukát nem kizavarták, hanem a biztonsági őr megkérte, hogy ne ott szoptasson de miután mondta neki az anya, hogy engedélyt kapott rá a biztonsági őr elment megkérdezni a főnökét. Persze az anyuka megsértődött és kiment mielőtt a biztonsági őr visszaért volna, nem zavarta ki senki.

Én ellenzem a nyilvános szoptatást, de ha tényleg nem csak azért kell ehhez folyamodni mert az anyát nem érdekli, majd kicsapja a mellét ahol van, akkor ez az eset még elmegy. De könyörgöm minek kell ebből ekkora ügyet csinálni és vonulgatni a mekibe már csak azért is, mert ők megtehetik, nekik ne mondja meg senki, hogy hol szoptathat és hol nem. Arról nem is beszélve, hogy biztos a gyerekeknek is jó, hogy hurcibálja magával a sok vadliberális feminista a fél városon keresztül a szakadó esőben, hogy egy telezsúfolt olajszagú étteremben etethesse, mert ő igenis megteheti.

2015. máj. 22. 17:05
 44/55 anonim ***** válasza:
65%

Nincs idő??? Na ne mond h otthon mindig azonnal cicire rakod... otthon is tisztába teszed, leülsz, felhúzod a cuccaid stb és neki állsz... ez is idő bőven mégse hal bele a gyerek. Fürdetsz és üvölt akkor se teszed azonnal cicire... nehogy már ne bírna ki addig amíg elmész a baba mama szobába... komolyan vicc... ha bekakil is ott helybe tisztába teszed mert nincs idő??!

Aki meg ennyire cicire szoktatja a gyerekét... annak gondolkodni kéne h igen ennyi idő után biztos kéri akkor azonnal megkeresem a baba mama szobát és csak utána ülök be kávézgatni...

2015. máj. 22. 17:21
 45/55 anonim ***** válasza:
46%
most nem azért,de elkezdtem olvasni a kérdéseket és ez az 5. amit kíirsz. te már csak provokálsz itt.
2015. máj. 22. 19:09
 46/55 A kérdező kommentje:
Rossz hírem van, én csak ezt az egyet írtam ki, a többit mások.
2015. máj. 22. 19:13
 47/55 anonim ***** válasza:
59%
Nem a kajával nnem tud varni a gyerek, hanem anyuka a vonattal, kedves jóindulatú válaszoló! De azert csak köpködjel teli szájjal... Ki mint vet, ugy arat.
2015. máj. 22. 19:54
 48/55 anonim ***** válasza:
0%
Ti pedig az ősanyázással, véranyázással járatjátok le magatokat:) Szeretitek ezeket a szavakat? Szinte érződik a gúny a soraitokból...
2015. máj. 22. 22:10
 49/55 anonim ***** válasza:
91%

nem, nem szeretem ezt a szót, degradáló, viszont szerintem maximálisan helyt álló, hiszen ti magatok is használjátok érvént a szoptatás õsi mivoltát...

egyébként fogalmam sem volt szülés elõtt errõl a kifejezésrõl, mint ahogy azt sem tudtam hogy pl léteznek olyan kasztok, mint "hordozós anyukák", "babakocsis anyukák", "cumisok", ujjszopósok"...nevetségesnek tartom az egészet, alapból csinálja mindenki ahogy jól esik, az ember elmenne az egész mellett...erre jön egy ilyen dolog, kicsõdültök a mekibe mint egy anya csimpánz falka, melleteken a csecsemõitekkel, es aki szamara addig termeszetes volt egy szoptato nõ, most garantaltan visszataszitova valik.

2015. máj. 23. 00:29
 50/55 anonim ***** válasza:
60%
arrol nem beszelve - es itt senki nem emliti de egyszeruen nekem kiböki a szemem - hogy a hiradoban lathato összeallitasban jó néhány esetben ovodas koru "babák" lógnak a melleken, nekik is letszugseg es mashogy megoldhatatlan a taplalasa, mint a utcan, ugye?
2015. máj. 23. 00:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!