Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tart egy fejés?

Meddig tart egy fejés?

Figyelt kérdés
Nálam sosincs vége...csak abbahagyni tudom, befejezni nem. Akármikor megnyomom, még jön, de egy óra után feladom. Ennyi idő után jön ki 40 ml a kettőből...:-(
2010. febr. 25. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Soha nem lesz vége, mert a tej a szoptatás/fejés alatt termelődik, nem kettő között. Ha ennyi, hát ennyi, hagyd abba, és pihenj, gyűjts erőt, és legközelebb több lesz. Nekem változó volt a fejés, volt hogy fél óra alatt 100ml jött le, volt, hogy 1 óra alatt 50, és olyan is, hogy 10 perc alatt 70. Ha muszáj fejned, mert kevésnek érzed a tejet, akkor próbáld ki a 7-7,5-5,3-3 percig fejést, ez csak fél óra, és tutira szaporít. Kitartás! Mennyi idős a babád?
2010. febr. 25. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:
3 hetes, de pótlást kap, mert kevés neki illetve őrült fájdalmaim is vannak - a fejés kevésbé fáj, mint ha szoptatom. Köszi a választ!
2010. febr. 25. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a negyedik hét előtt nem jött össze a fejés, pedig volt tejem. Én nem pótoltam neki, többször evett keveset, de most sok tejem van.Elektromos mellszívóval gyorsan és hatékonyan lehet fejni.
2010. febr. 25. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is 3 hetes a pici,, pótlást is kap és szenvedek a fejéssel. Kb ennyit tudok kifejni én is... Szeretném valahogy elhagyni a pótlást gondolom te is.
2010. febr. 25. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, szerettem volna, de nem egyke a baba, a többiekről is gondoskodnom kell, így igyekszem a legkönnyebb utat választani: rápótlok.
2010. febr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!