Meddig tart egy fejés?
Figyelt kérdés
Nálam sosincs vége...csak abbahagyni tudom, befejezni nem. Akármikor megnyomom, még jön, de egy óra után feladom. Ennyi idő után jön ki 40 ml a kettőből...:-(2010. febr. 25. 10:46
1/5 anonim válasza:
Soha nem lesz vége, mert a tej a szoptatás/fejés alatt termelődik, nem kettő között. Ha ennyi, hát ennyi, hagyd abba, és pihenj, gyűjts erőt, és legközelebb több lesz. Nekem változó volt a fejés, volt hogy fél óra alatt 100ml jött le, volt, hogy 1 óra alatt 50, és olyan is, hogy 10 perc alatt 70. Ha muszáj fejned, mert kevésnek érzed a tejet, akkor próbáld ki a 7-7,5-5,3-3 percig fejést, ez csak fél óra, és tutira szaporít. Kitartás! Mennyi idős a babád?
2/5 A kérdező kommentje:
3 hetes, de pótlást kap, mert kevés neki illetve őrült fájdalmaim is vannak - a fejés kevésbé fáj, mint ha szoptatom. Köszi a választ!
2010. febr. 25. 16:41
3/5 anonim válasza:
Szia, nekem a negyedik hét előtt nem jött össze a fejés, pedig volt tejem. Én nem pótoltam neki, többször evett keveset, de most sok tejem van.Elektromos mellszívóval gyorsan és hatékonyan lehet fejni.
4/5 anonim válasza:
Nálam is 3 hetes a pici,, pótlást is kap és szenvedek a fejéssel. Kb ennyit tudok kifejni én is... Szeretném valahogy elhagyni a pótlást gondolom te is.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, szerettem volna, de nem egyke a baba, a többiekről is gondoskodnom kell, így igyekszem a legkönnyebb utat választani: rápótlok.
2010. febr. 26. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!