Puhább mell apadást jelent?
Figyelt kérdés
egy hete szültem már rögtön volt tejem be volt feszülve a cicim a sok tejtől ma viszont puha lett a mellem félek hogy ez az apadàs jele nem akarom abba hagyni a szoptatást kérlek segitsetek fejni nem tudom mert rossz a fejőm.. A màsik kérdésem az hogy meddig normàlis a vérzés? Meddig vérzünk szülés utàn.2015. máj. 17. 22:45
1/3 kloetta válasza:
Én erőeebben kb 3 hétig,majd még egy hétig gyengén, utána még pár nap pecsételő. Kb 5 hét alatt múlt el teljeeen. A puhább mell azért van mert kezd hozzászokni a tejmennyiséghez a mirigyállományod, nekem először a bimbó körül mé keménsebb volt és csaka széle puhult, majd idővel puha az egész. El e hittem honnan eszik 150 mlt egy mellből de kijött annyi. Beáll a kereslet-kínálat, így csak annyit termel a mell, amennyi pont kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. máj. 18. 08:17
3/3 anonim válasza:
dehogy apad!!! az elején persze,hogy fáj,feszül kemény. de később tágulnak a tejcsatornák,és elmúlik a fájdalom. a keménység is elfog,igen lehet azért is,mert csökken de azért is mert nincs benne fölösleges felgyűlt tej,csak a babának épp amennyi kell. ajánlom,hogy nézz utána a kézzel fejésnek,próbáld meg hátha beválik,vagy ha a későbbiekben mégis kell mellszívó lehet bérelni a lactinát,vagy használtan is jókat kifpgni,csak jól kisterilizálod aztán kész. a vérzés még bőven normális, nekem kb 3 hétig volt, aztán 1 hétig semmi aztán még 2 hétig. (addig nem tudtam annyira szoptatni,szerintem aztán a több szoptatás hozta meg a plussz vérzést mert igencsak görcsölgettem is olyankor meg akkor vérzett jobban szoptatás után) az első 6 hétben normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!