Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kibírhatok egy napot szoptatás...

Kibírhatok egy napot szoptatás nélkul?

Figyelt kérdés
Ot hós a babám, eddig csak szopizott, most kezdem a hozzátáplálást, de még csak ismerkedunk az ízekkel. 2 hét múlva vizsgára kellene mennem, ami egy egész napot igénybe venne. Begyulladna a mellem, ha nem szoptatnám egész nap? hagynék neki itthon lefejt tejet.
2010. febr. 24. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen begyulladna. Kb. a 2. szoptatás időpontjában már nem tudnál a vizsgádra figyelni, csak a melledre. Fájna,égne, folyna, bekeményedne. Nem muszáj megszoptatnod, de fejned nem ártana. Ha érzed, hogy kezd feszíteni fejjél le belőle.
2010. febr. 24. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem gyulladna be, de kegyetlenül fájna fél nap után. Én egyszer reggel 6 körül volt, hogy le kellett fejnem, de délután 2 felé már iszonyatosan fájt.
2010. febr. 24. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Becsomósodhat, begyulladni nem fog ennyi idő után, csak megkeményedik, és kellemetlenül húz.

Nekem az első gyermekem 6 hetes korától átaludta az éjszakát, volt hogy 10 óra szünet is volt két szopi között, és csak nagyon ritkán volt, hogy én már előbb felébredtem arra, hogy muszáj kifejni, egyébként kibírt ennyit.

Ha érzel csomót, akkor teljsesen ki kell fejni, ha meg nem, akkor csak annyira, hogy épp ne feszüljön.

Szerintem megoldható!

Jó vizsgázást!

2010. febr. 24. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bekeményedett és elkezdett folyni a tej. Mindenképpen fejjél napközben.
2010. febr. 24. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Beteszed a táskába a mellszívót, beülsz egy zárt helyre (pl. WC) és szépen kifejed. Aztán meg kiöntöd a WC-be. És akkor minden rendben lesz.
2010. febr. 25. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, szerintem is a fejés lesz a megoldás.
2010. febr. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!