Ki mit tornázott szoptatás alatt?
Semmi megerőltetőt a tej megőrzése miatt. Én gyalogoltam Sanson-nal :) Pl. itt: https://www.youtube.com/results?search_query=leslie+sanson
Fokozatosan emeltem a távolságokat, inkább csak bemelegítésnek használtam később, de eleinte jó volt, és a baba is élvezte nézni, sokat nevetgélt rajta.
6. hét óta tornázok, minden másnap 30 percet.
300 hasprés, 11 perc helyben futás, 160 db twist, 10 fekvőtámasz, és fenék illetve comb gyakorlat, kb. 10 perc... de fokozatosan emeltem, 4 perc helyben futásról indítottam meg asszem 50 hasprésről..
a terhesség előtt nagyjából ugyanennyit tornáztam. A terhesség alatt nem tornáztam, csak a kertben ami akadt: kapálás, öntözés 10 literes kannával - híztam is 22 kg-t :))) de ebből 10 kg lement a szülésnél. a maradék 12 kg ezzel a tornával, 9 hónap alatt. megjegyzem szoptatás alatt a torna ellenére, zabáltam mint állat, a torna mint egy kompenzálás volt, de mivel a babám nem túl jó alvó, és elég sokat vagyok éjjel is fent, ezért a zabálás ellenére is mentek le a kilók. Miért kérded?
3as
Nagyon köszönöm 3-as, hogy válaszoltál, és elnézést a Kérdezőtől, hogy így közbeiktattam ezt.
Amiatt kérdeztem, mert elég intenzív tornasort írtál le és én nagyon félek bármit is csinálni, hogy nehogy apadni kezdjen a nehezen "'megszerzett" tejem. Viszont rám is rámférne a mozgás, világ életemben mozogtam és hiányzik is, de félek...
a 300 hasprés nem intenzív, amit leírtam 20 perc kb..de amúgy is kevéssel indulj, így látod, hogyan hat a tejedre. nyilván most az a legfontosabb.
amúgy volt hogy úgy vettem észre, kevesebb a tejem, és akkor szüneteltem, de ugyanúgy kevés volt, nem számított. Viszont ha megdöngettem egy pizzát, akkor újra sok volt torna ide vagy oda :D szóval tornázz de egyél bőségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!