Mértétek-e valaha? Hogyan működik?
Este a babám 9-kor elalszik és legközelebb hajnali 4-kor szokott felkelni és szopizni. Éjfélkor fel szoktam kelni és kifejni a tejet, hogy legyen tartalék. Ez 3 órával van az utolsó szopi után. Ekkor tudok fejni 180 ml-t.
A kérdésem, hogy mi van akkor, ha a babucim megszakítva az addigi rendet felébred egy órával azután, hogy fejtem? Mennyi tej termelődik ilyen rövid idő alatt? Akkor is 180 ml-t ki tud szopizni?
Egyébként 2-3 óránként eszik, és éjjel pedig ahogy írtam alszik.
Mért már valaki ilyesmit? Vagy szakmailag tud hozzászólni?
Szia!
Anyatejleadó vagyok,ezért sokat fejek és persze előfordult már,hogy lefejtem a tejet és rá fél órára felkelt a babám.Akkor 80 ml-t tudott kiszivni,de ez pont elég volt ahhoz,hogy visszaaludjon.Ezen nem kell aggódnod szerintem,mert éjjel,félálomban nem is annyira az a lényeg,hogy mennyit tud enni,mivel reggelig is kibirná evés nélkül igazából,de ha 180ml-t le tudsz fejni éjfélkor 3 óra elteltével,akkor nincs gondod a tejtermeléssel szerintem.
Üdv
Betti
Kedves Első! Köszönöm szépen a tippet, eddig eszembe sem jutott, hogy másként is csinálhatnám:)De ez jó ötlet és logikus amit mondasz. Ma este már így lesz.:)20 perccel babuci vacsija után, aztán éjfélkor újra.
Kedves Betti! Köszönöm Neked is a választ, és a kedves, megnyugtató szavakat. Jó ilyesmit hallani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!