Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tapasztalat már valaki hasonlót?

Tapasztalat már valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
Mindkét babám hasfájós volt. a kisfiam 4hós koráig. Most 2hós a kislányom és nála a szoptatós tea okozta a panaszokat! Kétségbeesésemben már mindent kipróbáltam és ez volt a gond! Én a Laktoherb és a Mecsek tejszaporítót ittam. Hátha másnál is beválik ezek elhagyása. (tejem meg ugyanannyi van igy is-úgyis)
2010. febr. 23. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak nem fáj a hasa tőle, de a csecsemős nővér és egy szoptatási tanácsadó is mondta hogy tapasztalatuk szerint hasfájást okoz a Laktoherb.
2010. febr. 23. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, a laktoherbtől fájt az én fiam pocója is. utána a dm-es alnaturát ittam, azzal nem volt gond.
2010. febr. 23. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a babának az Infacol-t.

Ha ugyanannyi tejed van, akkor ne idd őket, vagy próbáld ki a homeopátiás bogyót.

2010. febr. 23. 13:27
 4/5 anonim válasza:
Igen, lehet hasfásjása, mivel az ilyen teakeverékek tartalmaznak édesköményt, ami a babáknak hasfájást okozhat, így az első pár hónapban nem ajánlják. A herbáriás öt alkotóból álló keveréket javasolt: csalánlevél, ánizs, majoranna, kerti kakukkfű és kecskeruta. Egy-egy tasak mindegyikből, összekeverni és 1 liter vízhez 4 ek., 15 percig állni hagyni, majd leszűrve fogyasztani. Én ezt ittam, sosem volt a kislányom hasfájós, bármit ehettem, és mai napig szopik. Most 6 és fél hónapos, 6 hóig CSAK szopizott és 10 kiló.
2010. febr. 23. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én babámnak is fájt a hasa a szoptatós teáktól. (laktoherb, mecsek, dm, kecskerutás keverék...)
2010. febr. 24. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!