Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elkényeztettem? A babám szopi...

Elkényeztettem? A babám szopi közben, után ölben alszik el, és mihelyt leteszem kipattan a szeme.

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak, mert így semmire nem jut időm, állandóan az ölemben van és ücsörgök amíg alszik. Ha megpróbálom letenni, mindegy, hogy az alvás melyik szakaszában tart, mihelyt leteszem már nyitja is ki a szemecskéit és ébren van, nem alszik már vissza. Szerencsére este nem így van, az utolsó szopi után szépen be tudom tenni a kiságyába, igaz 3 óra múlva ébred is.

Elkényeztettem, hogy hagytam így elaludni, aludni amikor kisebb volt és most már késő? Segítsetek kérlek, mert így az egész napom abból áll, hogy vagy szoptatok, vagy baba alszik az ölemben, vagy babával játszom. Félre ne értsétek nagyon szeretem és élvezem, de nincs időm főzni, takarítgatni, mosni-teregetni vagy épp egyet tornázni, nyújtogatni.

Remélem van hasznos jótanácsotok!?!?

2015. máj. 5. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a hintás, elaludt benne ha álmos volt, énekeltem neki közben.
2015. máj. 5. 18:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek a hintának, a konyhában praktikus lenne:)
2015. máj. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!