Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívó vált be neked?

Milyen mellszívó vált be neked?

Figyelt kérdés
Elektromos vagy kézi? Lányomnál kézi volt de kb 1,5 óra volt mire leszívtam mindet majd kaptunk kölcsön egy elektromosat. Nekem az jobban bevált. De sokan mondják hogy aventból a kézi jobb mint a gépi, illetve a Tomee Tippe-ből is a kézi a jobb. Szerintetek?
2015. máj. 4. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem Avent kézi volt, én szerettem, de meg kellett tanulnom a mellem tulajdonságait is. Nem csak rátettem és pumpáltam, gyengén masszíroztam is közben, elég hatékony volt, de vagy nekem volt sok tejem, vagy nem tudom, de sokszor elég sokáig eltartott. Én gépit csak a kórházban próbáltam, de akkor majd' a hátam horpadt be, nagyon nem volt szimpatikus gép. Én épp a gépin kezdtem el gondolkodni, hogy nem-e lenne gyorsabb úgy, mint kézivel, de akkor ezek szerint ez nem biztos, hogy így van. Jó lenne nem háromnegyed órákat ezzel tölteni, de néha nagyon hasznos volt, ha elmehettem itthonról, volt itthon tej apának.
2015. máj. 4. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem Medela van. Elektromos és kézi is volt. A kézi nekem jobban bevált, sokkal gyorsabban és többet le tudok fejni vele, mint az elektromossal. Az elektromost már eladtam, csak kézivel fejek.
2015. máj. 4. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Avent kézi és Nuk elektromos.

Az avent gyorsabb, a nuk alaposabb. Ha van időm, ráteszem a nukot, és mire véget ér a film, addigra kiürülnek a melleim.

A kézinél gyorsan elfárad a kezem.

2015. máj. 4. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem kézi Lansinoh van és elektromos Avent.

Mindkettőt azért vettem, mert kevés volt a tejem és szaporítani szerettem volna. A kézivel kezdtem, de így utólag azt kell mondanom, hogy sajnos pénzkidobás volt. Ég és föld a különbség.

Az elektromos egyrészt hatékonyabb, jobban kiszívja, másrészt egyáltalán nem fárasztó, mert míg a kézinél igencsak meg kellett dolgozni az eredményért, addig az elektromossal van egy szabad keze az embernek, a másikkal pedig elég csak tartani. A gyorsaságot pedig még tovább lehet fokozni a dupla szívófejes változattal. Sajnos nem ilyet vettem.

Szóval az én véleményem az, hogy elektromos, dupla szívófejes (ha fontos, hogy gyorsan menjen), nekem az Avent nagyon bevált.

2015. máj. 4. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat a keresztkérdésért, de az elektromos, dupla fejes, amiről mondom, hogy gyors lenne, mennyire hangos?
2015. máj. 4. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég hangos.

Nekem kézi is volt meg elektromos is (medela) de az elektromos nem hozott le semmi tejet,azóta sem értem miért.

2015. máj. 4. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Avent kézi mellszívó, napi 2-3 fejésig nem annyira fárasztó, arra teljesen alkalmas. A Medelas nekem nem vált be, amit vízszintesen kell húzogatni, nagyon fárasztó, ezért csak a fogantyús, klamnizós fajtát ajánlom...
2015. máj. 4. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a hangosság relatív. Nyilván a kézi hangerejével egy elektromos nem veheti fel a versenyt.

Az én egy szívófejesem használata közben Apa vígan alszik tovább.:)

A kéziről még annyit, hogy szintén relatív kinek mi a fárasztó. Az én melleimből nem ömlik a tej, így bizony nem végzek 15 perc alatt vele. Az elektromossal viszont gyorsabban megy és nem is fárasztó. Szépen hátradőlve csak ülni kell.:)

4-es voltam

2015. máj. 4. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:

több félét próbáltam.

medela mini electric. nagyon hangos volt. ez mondjuk egy hasfájós,éppen elaudt baba mellett nagy hátrány.

lansinoh kézi. nekem szinte semmi tej nem jött le vele

medela swing. jó volt, csak nekem tönkrement. de addig nagyon szerettem

gépi medela lactina. ez az ami maradt :-) hátránya,hogy nem hordozható,viszont egy ilyen örök élet. tuti nem fog tönkremenni,te meg nem állsz ott mellszívó nélkül. dupla fejeset használok. szaporítani is nagyon jól tudtam vele,és nagyon gyorsan lehet vele fejni. 5-10 perc alatt lefejem mindkettőt. ez mondjuk éjszaka azért nem volt mindegy,de nappal se voltam időmilliomos.

2015. máj. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!