Ez szopisztrájk lehet, vagy tényleg eleget eszik? Netán a foga miatt?
kisfiam 5 hónapos. 3 napja kezdtünk el almát kóstolni, de a probléma már korábban elkezdődött. korábban állandóan a cicimen lógott, alig lehetett leszedni, aztán egyik napról a másikra átállt a 3 óránkénti evésre... most meg ott tartunk, hogy alig bírom cicire tenni. Még az almázás előtt sem eszik/evett rendesen. sokszor van olyan, hogy kiabál, hogy éhes, próbálom etetni, akkor inkább nézelődik, leteszem, megint kiabál, felveszem, nem eszik, aztán, ha nagy nehezen el kezd enni, akkor nagyon mohó, félre nyel, utána már tuti nem eszik.
próbáltam kiskanállal, cumisüveggel....siralmas....
lehet, hogy nem is éhes... megbolondulok... :-(
Szerintem 6 hós korig mindenképp érdemes várni a hozzátáplálással, de ettől független dologról lehet szó.
5 hó környékén a babák hirtelen elkezdenek erőteljesen érdeklődni a külvilág iránt, és minden annyira izgalmas, hogy a szopizás másodrendű lesz a nézelődéshez képest. Én azt szoktam csinálni, hogy abbahagyjuk a szopit, és kb. 10-20 perc múlva újra kezdjük, egy idő után annyira éhes lesz, hogy már eszik "rendesen". Egyébként 5 perc alatt is képes megenni már ilyenkor az adagját, annyira felgyorsult...
Nem kell aggódni, hogy éheznek!
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!