Tejleadó anyukák! Hányszor fejtek egy nap?
Szia!
Én szoptatok és fejek is.Amig az egyik cicimből eszik a lánykám,addig a másikat leszivom elektromos mellszivóval,igy nem kerül plussz időmbe.Naponta 5x-6x szoptatok-fejek(hajnalban is 1x),közel 2 liter tejem van naponta.
Leadni készülsz?
Betti
A babám 5 hónapos koráig ette lefejve a teje(eleinte napi 6x,utána ahogy nőtt a mennyiség5x fejtem neki),utána teljesen elutasította.
Ezután még 3 hónapig fejtem napi 3x egy másik kisfiúnak.napi 6-8 dl volt így összesen,nem egy tetemes mennyiség,de kézi mellszívóval elég sokat kellett érte dolgozni.
Nagyon sok idő elment rá,amikor a baba aludt én fejtem,közben főztem.Délután suliban voltam heti 3-4x,este megint amikor a baba elaludt fejtem,ha éjjel felkelt,akkor is.Kiszámoltam,hogy mennyire jött ki nekem órabérben: 1800 ft/ liter áron napi 6 decivel számolva napi 1080ft,de mivel ez nekem napi 2x legalább 30 percet jelentett plusz a reggeli egy órát,így 540 ft "órabérre" jött ki a legjobb esetben.Persze általában nem 30 percig kellett fejnem,sajnos tovább,de így egyszerűbb számolni.
Szeretem az ilyen kérdéseket,hogy válaszolsz,sőt visszakérdezel,de semmi reakció...
SZIVESEN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!