Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerinti szoptatás vagy...

Igény szerinti szoptatás vagy inkább egy rendszeres időközönkénti? Tihogy csináljátok?

Figyelt kérdés
A védőnőm azt mondta hogy próbáljam meg 3 óránként szoptatni.De nem mindig bírja ki a fiam a 3 órát.ha igény szerint szoptatom,akkor nemfog megfájdulni a hasa?Mert gondolom a gyomrának is pihennie kell.Köszi a válaszokat.3 hetes baba anyukája
2010. febr. 19. 09:53
1 2
 11/14 xStefix ***** válasza:

Időhöz kötötten kezdtem, aztán "természetesen" 6 hetesen nekem is kishíján elment a tejem.

Váltottunk igény szerintire, aminek a segítségével még bőven szoptatom a 2 éves lányom.

Ha hosszú távra tervezed a szoptatást, akkor mindenképp igény szerinti, ha nem, akkor "megteszi" a másik is. (Utóbbival szinte lehetetlenség hosszan szoptatni.)

2010. febr. 19. 19:16
 12/14 xStefix ***** válasza:

Ja igen, és a hasfájás ellenszere tényleg a mell alapos(abb) kiürítése.

[link]

2010. febr. 19. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszi a központozást! Legalább legközelebb vállald a véleményed is! Vagy az nincs is???? Vagy te okosabbat írtál volna???? Bocs az OFF-ért!
2010. febr. 21. 19:42
 14/14 Esztu81 válasza:
Nekem is a három óránkéntit javasolta a védőnő. 1 hetesek vagyunk. Két napig csináltam, mindkét nap horror volt. Éjjel odított,egy etetés után még két óráig tartott visszaaltatni., délelőtt nyűgösködött.Amíg az első pár napban igény szerint ettünk, meg ma szintén tojtam a védőnőre, tök jó minden. Jó ezeket olvasni, mert azért a lelkiismeret furdalás ott van bennem, hogy jót teszek-e neki, ha igény szerint eszünk. De szerencsére úgy fest, hogy ettől jól érzi magát! :)
2013. dec. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!