Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti méritek a babátokat szopi...

Ti méritek a babátokat szopi után?

Figyelt kérdés
engem az őrületbe tud kelteni,főleg ha kevesebbet szopizott, szerintetek hagyjam abba?
2015. márc. 26. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én sose mértem,3 gyermekem van.Ha van elég pisis pelusa és kiegyensúlyozott a baba,akkor felesleges mérni.Csak magadat stresszeled!
2015. márc. 26. 16:58
 2/13 A kérdező kommentje:
ma már kb 6 pisis pelus volt, akkor szerintem én is befejezem mert csak stresszes vagyok tőle.
2015. márc. 26. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem méred meg szopás előtt és szopás után, akkor honnan tudod, hogy mennyit evett?
2015. márc. 26. 17:24
 4/13 A kérdező kommentje:
hátha éhes úgyis jelzi
2015. márc. 26. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Felelőtlen vagy. És ha már ilyen korán az őrületbe kerget a babanevelés, akkor mi lesz veletek később?
2015. márc. 26. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
erről úgyis változó a véemény.van akit idegesít,van akit megnyugtat. én picinek azt hittem jól eszik,mikor kiderült,hogy nem,visszasárgult és kellett neki infúzióban folyadék,ezért engem megnyugtat,ha tudom mennyit eszik. személyfüggő. de az éhséget nem mindegyik baba jelzi ha már nem újszülött. nekem másfél decit befal úgy,hogy előtte semmi jelzés arra,hogy éhes lenne. szerintem kb az éhhalál szélén jelezné. amíg kisebbek olyan könnyű,sír,eszi a kezét,de nagyobbnak nem sír,a kezét meg egész nap eszi fogzás előtt hónapokkal. ha van elég tejed,hízik,és pisil eleget nyugodtan hagyd abba, de ha azért kell mérned mert nincs elég,és hogy adj-e éppen pótlást,és mennyit kb, akkor mérned kell továbbra is
2015. márc. 26. 18:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem mérem, jelzi ha még éhes.
2015. márc. 26. 19:15
 8/13 kloetta ***** válasza:
Kb egy hétig mértem, néha-néha, de nekem jó evő volt szerencsére mikor már hazajöttünk. Ha azt látod hogy utána nyugodt,mibír 2-4 órá a következő evésig, van rendesen pisis pelus. Akkor fölösleges.
2015. márc. 26. 21:03
 9/13 A kérdező kommentje:
nem a nevelés kerget őrületbe hanem az h mérem és néha jóval kevesebbet szopizik mint elötte nap és azon agyalok h vajon miért.. Pisis pelus van bőven
2015. márc. 26. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
a tejnek változik a zsírtartalma is,egyszer kevesebb zsírosabb,aztán hígabb több. nekünk se ugyanolyan laktató a szalonna meg a tojásos nokedli :-)
2015. márc. 26. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!