Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1hetes babám 10perc alatt...

1hetes babám 10perc alatt 70grammot szopik nem túl sok ez ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
ahogy olvasgattam más babája órákat képes szopizni, ez a 10perc meg olyan kevés.
2015. márc. 25. 06:55
 1/4 anonim ***** válasza:

A babák annyit esznek, amire szükségük van.

Én minden szopi után megmértem, hogy mennyit szoptak. Volt, amikor 5 perc alatt sokat szopott, máskor 15 perc alatt alig. 20 percnél tovább nem is kell szoptatni, mert akkor már csak cumizik.

2015. márc. 25. 07:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt a babám. 3 hetesen 10 perc alatt már 120 grammokat evett. Mindenki csodálkozott, hogy milyen ügyes. Szerintem is ez csak ügyesség kérdése. Örülj neki, hogy nem másfél óráig álmodozgat a melleden.
2015. márc. 25. 07:59
 3/4 aHermann ***** válasza:

Szia!

Gratula, van egy ügyesen szopizó babád. Ha ütemesen szopizik, és nem habzsol nem is kell aggódnod.

Szerintem jobb, ha egy baba nem lóg órákig a mellen. A fiunk csak evett, 5-10 perc alatt lerendezte a dolgot. A nagyobbik lányunk az a nyammogós cumizós/evős szopizó volt. Ha rajta múlt volna egész nap cicin lett volna.

A kisebbik lányunk átmenet. Gyorsan lerendezi az evést, és ha szüksége van rá még cumizgat egy kicsit (4 hónapos).

2015. márc. 25. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
amelyik órákat szopizik az vagy azért van,mert kevés a tej,több idő alatt,több tejleadással jut hozzá ahoz a mennyiséghez, ami kell neki,vagy szeret elcummogni,szundikálni a mellen :-) ő nem igényli azt,hogy a melleden aludjon, vagy cumizzon, a tej is elég nekiszóval örülj neki. sokat meg nem szik,ne aggódj,nekem egy hetesen 90-100-at megevett. változó az étvágyuk is,meg a tej zsírtartalma is.
2015. márc. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!