Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért áraszthatott el így a...

Miért áraszthatott el így a tej reggelre?

Figyelt kérdés

7 és fél hónapja szoptatok. Ma reggel úgy ébredtem, hogy minden csurom tejes volt, a pizsamám, az ágynemű, az ágy, minden, hiába volt melltartóbetét bent. Ilyen már rég nem volt (illetve ennyire még az elején sem), most pedig már nem is szopizik csak háromszor egy nap, beállt erre a tejtermelés, nem szokott hasonló lenni. Ma éjjel ráadásul sokat voltunk ébren, nem azért mert szoptattam, hanem a foga tört át, azért nyűglődött szegény fél éjszaka. Szóval minden kb. hajnali 5 és reggel 8 között történt..

Ami még fura, hogy csak az egyik mellemből folyt ennyire a tej, a másik oldalon semmi...

Valami gond lehet, vagy ez normális?

2015. márc. 23. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális nyugi :) van ilyen és még lesz is.Biztos úgy feküdtél az éjjel hogy nyomtad a melled. Meg aztán a hormonok játéka..
2015. márc. 23. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól is lehet, hogy nyüglődött és babád, és ilyenkor a hormonok és az anyai ösztönök dolgoznak. Biztos volt neked is olyan, hogy sírt a baba és attól is elkezdett folyni a tejcsi.
2015. márc. 23. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
beindulhattak a hormonok,ahogy sírt a babád :-) anyukám mondta,hogy felsírt egy másik gyerek az utcán,neki meg már folyt is. az meghogy csak az egyikbe, nekem pl. az egyik mellembe van annak a tejnek a háromnegyede,amit eszik. egyszerűen akármit csinálok,más a mennyiség a kettőben. abba több volt biztos neked is
2015. márc. 23. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért, talán egy hős vagy. Éngemet más ársztott el akkor, érdekel mi ?
2015. márc. 28. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat az első három válaszolónak! Azóta nem volt ilyen, visszatért minden a normál kerékvágásba.

4-es Te normális vagy??? :D :D Nem tudom miért lennék hős, írtam olyasmit ami arra utal, hogy szerintem hős vagyok? És nem, köszönöm, egyáltalán nem érdekel Téged mi árasztott el.. Idióta.

2015. márc. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!