Érdemes még újra megpróbálni?
3,5 hónapos a babám, első perctől fogva ügyesen szopizott, beállt a kereslet-kínálat, szépen evett és aludt. 1,5 hónapos korában egyik napról a másikra szopási sztrájkba kezdett, amit sajnos nem tudtunk túllépni, lefejve sem fogadta el a tejem, de a tápszert igen. 2 hét alatt teljesen tápszeres lett, nekem megjött a menzeszem és teljesen lapos lett a mellem is, a babám pedig már régóta el is fordult tőle.
Azóta eltelt 2 hónap, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós baba, imádjuk egymást. De én még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy nem sikerült a szoptatás.:( Ma olyan érzésem volt mintha belövellt volna egy kis tej, vagy nem is tudom. próbaképp elővettem a fejőgépet és rögtön 1 csepp kibuggyant. Többet nem tudtam fejni, igaz csak pár percig próbáltam.
A kérdésem, hogy van-e még egyáltalán ennek értelme? Ebből az egy cseppből mennyi idő alatt lehet visszahozni értékelhető mennyiséget? Gondolom csak fejéssel, mert 2 hónap cumisüveggel már ugye kizárt hogy ismét mellre tegyem a babám? (most az előbb próbáltam, csak vigyorgott rám, nem értette mit akarok, kiköpte a mellbimbóm).
Egyáltalán: van értelme most már összezavarni a megszokott kis életmódunkat, és erőltessem-e neki a mellemet?
Ó köszönöm a válaszokat!
Amikor sztrájkolt a babám, én már akkor is nevetséges mennyiséget tudtam csak fejni, ez napról napra feleződött, tiszta idegbaj voltam a fejéstől, tudom hogy ez nem hiányzik.:(
Világ legjobb kisbabája az enyém, egyetlen panasz szavam sem lehet rá, éjszakát is végigalussza, napközben is menetrend szerint zajlik minden, mosolyogva játszik önállóan is, egy kis csoda tényleg. Valóban félek ezt összezavarni.
Azt hiszem ezt nekem belül kell elrendeznem, hogy nem sikerült szoptatnom és hogyan lépjek ezen túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!