Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt más is aki csak napi...

Van itt más is aki csak napi pár mili tejet tud kifejni mégsem adja fel?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy tápszert kap a babája mert már kevés a tej, vagy mert nem fogadja el a cicit, de fej neki, hogy legalább egy kevés kis anyatejet kapjon.

Mennyit tudsz kifejni egy nap? Mióta? Mennyi idős a babád? Hányszor fejsz egy nap?

2015. márc. 12. 10:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es, köszónöm neked is a válaszod, le a kalappal előtted!

Sajnos az én babám, már csak néha fogadja el a cicit.

2015. márc. 23. 13:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Hányszor fejsz egy nap? Mennyi idős a babád? Szopizik is a fejés mellett? Én gépi Aventessel fejek le ennyit.
2015. márc. 23. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

és miből eszik akkor? én calma üvegből etettem,azzal visszaszokott,bár igaz,hogy neked idősebb,de hátha használna még. nagyon hisztizik ha mellre akarod tenni? mert simán elképzelhető,hogy 10perc hiszti után elfogadja,ha nem egyből kap másból. elkényelmesednek az a baj sajnos.

9es

2015. márc. 23. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!