Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez nagyon megijeszt! Van hogy...

Ez nagyon megijeszt! Van hogy elfelejtem melyik ciciböl szopott a babám. Elöfordult hogy 2x ugyanabbol a ciciböl evett! Kezdek bekantyulni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 15:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
19.14-esnek! Nem vagyok kezdő ,már 6hónapja szoptatok.:))Mindenki másnak -gyakorlatilag ami veletek megtörtént az velem is:)))
2010. febr. 16. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:

:))) Első gyermekemnél volt, hogy 1 napig visszaszámoltam, mert csak az esti bal cicire emlékeztem! :)

Most meg? Egyem meg a kis másodszülöttemet, fogalmam sincs mikor melyiket kapja. Sőt, azt sem tudom napi hányszor eszik. Na majd most megszámolom.

Szóval nem kantyulsz be! (micsoda szó :D )

2010. febr. 16. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs benne annyi tej, amennyitől jóllakna, úgyis szólni fog:D Nyugi, nincs semmi baj veled, bár a kantyul szó tetszik:D

Nem tudom ki írta, de annyira nem hülyeség a két mellből szoptatás, az enyém nem lakott jól soha egy mellből, és így kettőből adtam neki, de nem érzem magam emiatt hülyének. És a gyerek is jóllakott. Nem vagyunk egyformák, azért nem kell hülyeségezni, ha valaki másként működik.

2010. febr. 16. 14:06
 14/14 xStefix ***** válasza:
100%

Hát érdekes, én már 2 éve szoptatok két mellből és tök jól elvagyunk a lányommal.. ;) Nem hiszem, hogy én lennék a hülye..

Csak akkor van ezzel probléma, ha a baba nem eszi ki rendesen a hátsótejet. De ennek "megelőzésére", kezelésére számtalan "trükk" létezik. Azért van az anyuka, hogy erre is odafigyeljen, nem?

2010. febr. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!