Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi fagyasztott tejet...

Mennyi fagyasztott tejet erdemes tarolni osszesen miliben?

Figyelt kérdés
Mennyi van nektek a fagyasztoban?
2010. febr. 14. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy hogy mennyit?Amennyi van! Szoptatás után fejd le és tedd el.Fél évig eláll,én kb olyan 20 litert tettem el utána meguntam.Mindegy menniy van, tedd el mert jó lesz az ha már nem lesz tejed,ha kicsi van is tedd el meg ha sok akkor is, csak ird rá a dátumot és mikor lassan letelik a félév abból csinált a főzeléket neki meg ilyenek, vagy ne szoptass hanem a frisset tedd el a fagyósat meg add neki oda, avgy el is lehet adni.
2010. febr. 14. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
en is igy csinalom,fejem minden szopi utan,van hogy sok,vagy hogy keves.gyujtom a fozelekhez... koszi.
2010. febr. 14. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első gyerekem után én is fejtem, mert azt hallottam, hogy a mellet ki kell üríteni. Kb. 3-4 hétig fejtem, akkor már nem fért több a fagyasztóba. Közel 8 liter lehetett lefagyasztva, ekkor felhagytam a fejéssel. Fél év múlva az egészet kidobhattam. Akkor is volt elegendő tejem a babám számára, amennyit az ételeibe tettem, (nem vittem túlzásba) azt simán kifejtem akkor frissen. 15 hónapos koráig szopott. A másodiknál és a harmadiknál már csak akkor fejtem, ha nagyon feszített.Ezt pedig általában a nagyobb gyerekeim megitták pohárból, a fagyasztóba semennyit nem tettem el, de nem is hiányzott.

Szóval szerintem megnyugtatásképpen fagyassz le egy-két litert, de nem kell túlzásba esni.

2010. febr. 15. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!