Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás közbe bepisilek,...

Szoptatás közbe bepisilek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A kisfiam tegnap volt 5 hetes, szerencsére már 1 hetes kora óta szopizik, a kislányomat nem tudtatam szoptatni mert nem volt tejem csak 2 hétig. Ő 3.5 éves. Na most az a baj, a kisfiam harap, lehet hogy csak én gondolom hogy harap, minden szép és jó de szinte rátapad a mellemre. És ilyenkor bepisilek, tegnap háromszor, ma kétszer bepiiltem azt a mindenit. Valami praktika gyakorlatabbak ?
2015. márc. 8. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
sajni bajni????????
2015. márc. 9. 06:38
 12/18 anonim ***** válasza:
most nem hallottál róla,vagy van 2 barátnődnek?
2015. márc. 9. 06:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek. Ha szerinted ez a bepisilés normális, a szoptatással nincs gond, de ha lenne se tudod megoldani, mit vársz tőlünk?

Tegyél magad alá egy pelenkázó alátétet, az nem engedi át a pisit, és várd türelmesen hogy elmúljon.

2015. márc. 9. 08:21
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem normális, én orvoshoz mennék.
2015. márc. 9. 09:44
 15/18 Ágica260 válasza:
Mutet extrem esetben vegeznek,ha olyan eros az izomgyengeseg,hogy bizonyos kismedencei szervek megereszkednek esetleg lathatova valnak a huvelyben...De nem valoszinu hogy te ez az eset vagy....csak leirtam mert kerdezted.Gyogytornasz vagyok,sok sok gatizom tornat vegeztettem mar....De ez valami ingerles miatt plusz izomgyengeseg miatt tortenhet ami a te eseted.Sikeres Regeneraciot!
2015. márc. 10. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:
na errol van szo, amit az utolso is irt. itt ahol élek, itt szinte kotelezo szulés után egy 10 alkalmas gátizom erositést végezni a védononél illetve megtanit arra, hogy milyen a helyes hasizom gyakorlat, amikoris a szervek nem lefele tolodnak. ( ezzel még Magyarországon nem találkoztam, csak az osszes fitness -lady- által végzett gyakorlatokkal..)
2015. márc. 10. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
hat en mindjart beszarok
2015. márc. 13. 16:54
 18/18 anonim válasza:
Szülés után előfordulhat. Nekem kb egy hónapig tartott. A szopizások voltak a legkritikusabb pillanatok mert olyankor nincs az a hogy felugrok és futok pisilni. A doki írt fel felnőtt pelust de azt csak akkor vettem fel ha elhagytam a lakást. Ilyenkor türelemmel kell lenni és kivárni, az orvossal meg a védőnővel mindent meg lehet beszélni.
2019. nov. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!