Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás közbe bepisilek,...

Szoptatás közbe bepisilek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A kisfiam tegnap volt 5 hetes, szerencsére már 1 hetes kora óta szopizik, a kislányomat nem tudtatam szoptatni mert nem volt tejem csak 2 hétig. Ő 3.5 éves. Na most az a baj, a kisfiam harap, lehet hogy csak én gondolom hogy harap, minden szép és jó de szinte rátapad a mellemre. És ilyenkor bepisilek, tegnap háromszor, ma kétszer bepiiltem azt a mindenit. Valami praktika gyakorlatabbak ?
2015. márc. 8. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Inkontinencia mutet.
2015. márc. 8. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Menj el előtte pisilni.
2015. márc. 8. 15:45
 3/18 Andi80018 ***** válasza:
Szerintem ez nem teljesen normális... Ilyenről én még nem hallottam.
2015. márc. 8. 15:58
 4/18 anonim ***** válasza:
azt a mindenit
2015. márc. 8. 15:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális dolog, menj orvoshoz.
2015. márc. 8. 16:34
 6/18 Ágica260 válasza:
Gàtizom erősìtő torna gyogytonásszal vagy egyedul ha tudod mit jelent:)Sulyos esetben műtèt.De még én sem halottam ilyenről:(
2015. márc. 8. 17:39
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Ha ennyire fáj a szoptatás, akkor valami.nem stimmel, egy IBCLC laktációs tanácsadót kellene megkérdezned, kihívnod.

Az inkontinencia lehet múló, még a szülés miatt, Kriston intimtornával segíthetsz rajta. Ha viszont tartósabban fennmarad, tényleg fordulj orvoshoz. Már a 6 hetes kontrollon megemlítheted.

2015. márc. 8. 17:51
 8/18 anonim ***** válasza:
55%
hát ezért (is) kell szulés után intimtornát végezni egy hozzáértovel (orvos, védono) szulés után az 5.-6. héttol lehet kezdeni.
2015. márc. 8. 18:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Milyen mütétröl beszéltek ? Nem vagyok beteg. Szerintem sokan voltak igy, két barátnőmnek is hasonló tapasztalatja van, de nem olyan mint nekem.
2015. márc. 8. 19:19
 10/18 A kérdező kommentje:
17,51, nema fáj annyira a szoptatás, pontosabban nem fáj csak ingerel.Én nem Magyarországon lakok,messze vagyok , sajni bajni nem minden tanács jött be de azért köszönöm nektek .
2015. márc. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!