Ez most mi? Novekedesi ugras, hasfajas vagy mindketto? Vagy esetleg mas? Adjatok tanacsot legyszi mert megorulok lassan.
Ma 3hetes a babam. Igeny szerint szoptatom.
Szuletesetol kezdve hasfajos. Mar probaltunk infacolt, espumisant, anizsmag teat.
Eddig sem volt konnyu de az utobbi par nap nagyon nehez. Szinte egesz nap nyugos. Etetes utan lenyugszik de ra egy idore ordit, nem lehet letenni. Lathatoan zavarjak a szelek, kuszkodik. Ha bufiztetem szopi utan, szinte sosem bufizik.leteszem, ra egy percre elkezd csuklani, olyankor kiveszem, bufiztetem, elmulik a csuklas, leteszem, ra par percre csavargatja magat, nyugtalan, ha nem veszem ki akkor sir. A ma ejszakank maga volt a pokol, este haromnegyed 11-tol hajnal 3-ig kisebb megszakitasokkal folyamatosan a mellemen volt. Rangatta, kozben fujtatott, aztan mohon cumizta, nyelni szinte nem is lattam, csak mintha tenyleg cuminak hasznalta volna. Neha ellenoriztem h jon e meg egyaltalan tej de jott vegig. Vegul mar en vetettem veget ennek a folyamatos szopinak mert mar kozben annyira bedurvult hogy neha rwttenetesen "raharapott". Aztan bufiztettem, de megint csak csuklott, aztan vegul hajnal 4 - kor elaludt. Kozben egyszer pelenkat meg ruhat is cserelnem kellett mert annyit kakilt hogy kifolyt mindenfele belole. Viszont utana sem volt nyugodt.
Ha ez zavarta volna akkor utana le kellett volna nyugodjon, nem? Akkor miert nem nyugszik le?
A csukloim, karom, hatam, derekam mar kivan a folyamatos emelgetesbe, a nem alvasrol nem is beszelve.
Adjatok legyszi tanacsot mi ez nala es mihez kezdjek vele mert mar lassan tenyleg nem birom :-(
Szia!
Nekem is 3 hetes a lánykám,első 2 hét nálunk is kb. úgy nézett ki,mint nálatok.Késő estétől hajnal 3-ig kisebb megszakitásokkal sirdogált,de ha cicire tettem,attól megnyugodott,de ugye állandóan nem szoptathatom.Vettünk Espumisant,semmit nem ért.Utána beszereztem a Biogaia-t,na az meghozta a hatását,azóta alszunk szépen,nem nyűglődik.
hogy alakulnak a napjaitok? jobb már?
1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!