Mit csináljak, ha az egyik mellem állandóan keményedik?
Figyelt kérdés
Általában reggelre szokott mivel a kisfiam 4-5 óránként eszik éjszaka, napközben meg általában 3 óránként.
A bal mellem beállt, de a jobb nem akar. Nem merek fejni mert így is ömlik belőle a tej és úgy tudom ha fejek akkor még több fog termelődni. A szopi végére megkönnyebbül a mellem, ezért nem értem, hogy miért nem áll be. Mindig mindkét mellből szoptatok. Mindig azzal kezdem amelyikből befejezte az előző szopit. 6 hetes a babóm. Ha tudna valaki segíteni annak nagyon örülnék!!!!
2015. márc. 6. 09:09
1/5 anonim válasza:
ha nagyon feszül,annyit fejj le,hogy valamivel jobb legyen,ha nem feszül akkor ne fejj. (kivéve ha fáj és csomós,mert akkor gyullad) egyébként úgy igazán 3-5 hónap között áll be a kereslet kínálat.csak reggel kemény? mert az egyáltalán nem baj,ha csak reggel,főleg ha kieszi :-)
2015. márc. 6. 09:14
2/5 anonim válasza:
Én szoptatás közben masszíroztam a mellem, és úgy még jobb lett.
Viszont tényleg lehet, hogy még idő kell a szervezetednek, hogy felvegye a ritmust.
Ha nagyon feszül, akkor épp csak annyit fejj, hogy megkönnyebbülj (ez még nem tejszaporítás, úgyhogy ne félj tőle).
2015. márc. 6. 09:59
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Örülök minden segítségnek. Igaz beszéltem már szoptatási tanácsadóval is, de az anyukák tapasztalataira is kíváncsi vagyok. Sajnos, eddig minden szoptatással való nehézségen átmentem először kevés tej, azután sebes mellbimbók, mellgyulladás lázzal, most meg baktérium van a tejemben amitől nagyon fájnak a melleim. A doki írt fel gyógyszert most azt szedem. Valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata?
2015. márc. 6. 10:22
4/5 anonim válasza:
hát nekem csak sima mellgyulladásom volt,azon még a melegítőpárnás fejés meg az antibiotikum segített
1es
2015. márc. 6. 11:27
5/5 A kérdező kommentje:
Az első héten nekem is volt mellgyulladásom, akkor kaptam antibiotikumot is! Mondjuk én külföldön élek, otthon nem nagyon vizsgálják a tejet mellfájdalom esetén. A barátnőmnek is így fájt, de csak azt mondták rá otthon, hogy majd elmúlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!