Lehetséges, hogy 2 hónap után elapad a tej? Úgy, hogy rengeteg volt?
Eddig rengeteg volt, de folyamat beállt. Babuci 100 grammokat eszik alaphangon. Egyszerűen az egik napról a másikra érzem, hogy kiürült a mellem, és épp annyi van, hogy elég neki sőt :S
Karamalzot eddig is ittam, dm-es szoptatós teát is, fogalmam sincs ez most miért. LEhet még ezt megmenteni?
Próbáld ki. Lactinatal-t, én nem tudom,hogy segít e mert eddig csak egy levéllel szedtem be.Majd meglátjuk. Emellett kipróbálhatod az Utrica urens homeopátiás bogyót. Nekem nem vált be,de olvastam,hogy másoknak igen. Egy próbát megér. Motilium után meg olvass. Nekem a nődoki kiírta tejserkentés céljából,"egyébként a gyógyszer emésztésre van"
Mellékhatásként serkenti a tejet. Eddig nem próbálkoztam vele,de itt gyakorin nagyon sok téma van róla,nézelődj..
Nekem február 10 óta vannak tejcsi gondjaim,azóta szenvedek!! Nekem jó ha sikerül,ha megeszik egy nap 20-25 ml. Meg is jött a menzeszem,igazából azóta küzdök. De amív van addig adom és kész..
Az, hogy beállt a kereslet-kínálat még nem jelenti, hogy elapad.
Amúgy akarod szaporítani, lefejni, eltenni, leadni?
Ha többet akarsz, mint ami elég a babádnak, akkor lehet szaporítani pluszban pl. fejéssel.
De ha nem akarod, viszont a babádnak elég, akkor mi a gond?
A mellek szerencsére nincsenek mindig megduzzadva, csak általában a szoptatás legelején. Utána beállnak "normálisra", viszont ez még nem jelenti az elapadást. Akár hónapokig, évekig szoptathatsz így.
A babát pedig többször mellre teheted, és azzal is szaporíthatsz, ha kevésnek érzed a tejmennyiséget.
Igen a 2esnek igaza van!
Akár fejheted is napjában többször. Ez is egy módszer..
Köszi!
Csak ez így fura volt, hogy eddig ennyit evett, 1-2 napja meg küzdök, mert az egyik mellem olyan, hogy kb 60-at eszik max (amióta be volt gyulladva) a másik viszont olyan, hogy pár perc alatt 100-at eszik. 1-2 napja meg 30-30 örülök ha elérem a 100-at. Eddig lehetett látni, ha tele van, de most meg tök üresnek érzem, attól még lehet, hogy van benne elég?
3 hetes korától 100 akat eszik, szóval sokat is, ezert ijedtem meg,hogy hogy-hogy 30-30 ,60 neki kevés. Sokáig van rajta 30-40 perc megvan a 100, csak lassabban. íakkor próbálkozok fejni, hogy kicsit több legyen.
köszi a válaszokat!
pont jól csinálod. lassan de biztosan kíbirkozza magának a kellő mennyiséget,ha hagyod. ezután még egyből fejsz,a szervezet venni fogja,hogy több kell,és növekedni fog
6os
Én is megijedtem, amikor egyik napról a másikra felpuhult a mellem, sőt melltartóból egy kosárral kisebb is elég volt. De szerencsére nem éhezik. Melltartóbetétből is bevásároltunk 3 dobozzal, mert épp akciós volt, azóta egy fél doboz fogyott. Már gondolkodtam, hogy kipróbálom betét nélkül, hogy átázik-e a melltartó.
Honnan tudod, hogy 100 g-okat eszik?
Mi már csak megszokásból mérjük esténként a picit. Amúgy meg az is természetes, ha egy nap nem hízik semmit. Valamikor többet gyarapszik, van hogy semmit. Ezen sem kell megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!