Szedett valaki antidepresszanst szoptatas alatt? Mi a jobb ha szopi alatt szedem vagy ha abbahagyom miatta a szopit? (4 honapos)
Ez szép és jó,hogy a baba mindent pótol, csak sajnos a pszichés betegségek elég alattomosak, és van biológiai magyarázatok. Az egyik pl. lehet,hogy nem úgy állítja elő a dopamint az agy, ahogy kellene.
Én pl. szorongásos pánikbeteg vagyok. Eddig valahogy megoldottam gyógyszer nélkül, de sokszor nem voltam, vagyok jól. Van egy fiam, és most jön a tesó. És sajnos már két rohamom is volt. Hiába tudom én,hogy itt az imádni való fiam, meg,hogy jön a tesó, rendben az életem stb. Sajnos ez nem mindenkinél működik. És nyilván tudom,hogy most gyógyszert nem szedhetek, de ha a szülésig nem javulok, vagy Isten ne adja rosszabb lesz, egy percig nem fogok foglalkozni a szopival,hanem irány a doki, és ha kell a bogyó, akkor kell. Még mindig jobb egy összeszedett anya, mint egy idegroncs.
Jó lenne, ha nem ilyen pszichiáterellenes társadalomban élnénk, és végre felfogná mindenki, hogy ez ugyanolyan betegség, mint a testi betegségek. Van, hogy gyógyszeres kezelés kell, olyankor nem segít se a citromfű, se a csecsemő, sem a bükkszentkereszti füvesember.
Jobbulást, kérező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!