Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti minden szoptatás előtt...

Ti minden szoptatás előtt megmossátok a cicit?

Figyelt kérdés
Amikor kenem Garmastan krémmel akkor egyértelmű hogy megmosom, de vannak napok mikor nem igényli a bőröm a krémezést, olyankor is meg kell mosni mindig?

2015. febr. 20. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem mostam meg anno minden szoptatás előtt, nem is volt mindig mód rá. :)
2015. febr. 20. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Te innál koszos, nyálfoltos, homályos pohárból? Még akkor is, ha csak te használtad a poharat.
2015. febr. 20. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Én még szülés előtt állok. Pont ma kérdeztem erről a védőnőmet, ő azt mondta, hogy ha az ember rendesen tisztálkodik, akkor az elég. Nem kell külön minden etetés előtt megmosni és sterilizálni a mellet, mert akkor nem fejlődik megfelelően a baba immunrendszere.
2015. febr. 20. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

van olyan krém,amit nem kell lemosni "bababarát"

én nem krémeztem, nemigen mostam, csak ha esetleg leizzadtam előtte, csa mert ha megtöröltem mindig a törölközőszöszök tapadtak rá

szoptatás lőtt is figyeltem ruhaszöszös e

2015. febr. 20. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
nem mosom meg, csak amikor amúgy is zuhanyzok..sebesedésre meg lanolint használtam és azt nem kell lemosni.
2015. febr. 20. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

"Te innál koszos, nyálfoltos, homályos pohárból? Még akkor is, ha csak te használtad a poharat."

Azért ez elég túlzás. Egy újszülött aztán jól bekoszolja a cicit... Atyám, ez durva!

Amikor első gyermekemet szültem és nem volt tapasztalatom a helyes mellre tételben, akkor kisebesedett a bimbó és nekem is kenegetnem kellett, akkor mindig lemostam szoptatás előtt, de aztán eszembe sem jutott.

2015. febr. 20. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyban anya függő. Elsőnél még jobban lehet figyelni az ilyesmire, másodiknál már kevésbé, harmadiknál örülsz, ha van időd a szoptatásra, nem még külön sterilezni. Meg attól is függ milyen típusú vagy, ha az a típus vagy, aki a lakásodban külön felmosót/szivacsot használsz mindenre, akkor valószínűleg ebben is alaposabb leszel, de akkor a többgyerekes lét nem a te modelled, mert megörülsz a rendetlenségtől, hacsak nem fogadsz takarítót. Ha az a típus vagy, hogy ott dobod le a ruhád, ahol éppen puffan, akkor ebben is ilyen leszel. Éhes a gyerek, itt van anya gyere. Én úgy látom, hogy ez az igazság. Első gyereknél még külön mostam a ruháit, másodiknál egybe a tesójáéval, most jön a harmadik, és előre félek, hogy a kezdő anyukák mit fognak szólni, ha mózesben alszik a gyerek a konyha asztalon, körülötte a másik kettő zsibong és rajzol.
2015. febr. 20. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

ma 12:06

Én simán iszom HETEKIG ugyanabból a pohárból az irodámban, mert lusta vagyok elmosni :P:P

2015. febr. 20. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:

én nem mostam meg, ha izzadt voltam, akkor nedves törölközővel megtöröltem, de mondjuk ha nagyon izzadt voltam, amúgy is inkább zuhanyoztam előtte.

szerintem egyik sem baj, ahogy neked jól esik, úgy csináld :)

2015. febr. 20. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:

a sok lepontozónak:_

szoptatás után úgy is le lesz mosva mert amaradékot lefeji mindenki

a babának meg jobb, hogy etrmészetesen kappja nem tusfürdőízűen, meg nyirkosan a víztől

2015. febr. 20. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!