Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi az amit ne igyak szoptatás...

Mi az amit ne igyak szoptatás alatt? és mi az ami tuti jó? Nagyon kevés folyadékot iszok mindig (napi 2-3 dl, de most hogy a babám már 2 hetes muszáj innom, de nagyon nehéz, jó lenne tudnom, hogy mi az ami jó és mi az ami nem!

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem lesz jó. Innod kell. Bármit, amit hajlandó vagy, de persze ne alkoholt, és ne koffeinest, és ne bubist.
2010. febr. 12. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tejet, kakaót, gyengére főzött teát, 100%-os gyümölcslevet, ásványvizet, de no gáz,csap vizet, igen.

Ne erős kávét, teát, szénsavas és alkohol tartalmú italt, bevizsgálatlan kút vizét.

2010. febr. 12. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos anno én is keveset ittam. Volt is vesekövem, azóta ügyelek a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre.

2-3 deci folyadék nagyon kevés, mert a baba sokkal több folyadékot fog elvonni a szervezetedből! Általában a nők a szoptatás alatt szomjasak lesznek, készíts a szoptatáskor magad mellé folyadékot. Előttem már leírták mit igyál és mit ne! Sajnos ha így folytatod csökkenhet a tejmennyiség.

Ha nagyon nm tudsz inni, levessel is pótolhatod a folyadékot.

2010. febr. 12. 13:53
 4/5 anonim válasza:
70%
Szia! Szoptatás alatt iszonyatosan megnő a folyadékigény. Én amég nem szoptattam kb.fél liter folyadékot ittam egy nap. Szoptatás alatt nem kellett félnem ettől, mert 2-3 üveg ásványvíz-szénsav mentes- simán lecsúszott. 15 hónapos koráig szopott a babám. Ha szeretnéd szoptatni a babád mindenféleképp innod kell, mert neki az anyatej a legjobb táplálék!!!!
2010. febr. 12. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én napi három liter gyerekteát iszom, és egy liter laktoherbet.Eddig ittam egy alkoholomentes sört is, ami fél liter.Előtte is megvolt a napi három liter, de mióta szoptatok, jobban kívánom a folyadékot.A gyerektea azért jó, mert koffeinmentes, így lehet sokat inni belőle.

/Z/

2010. febr. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!