Mit ajánlotok náthára, meghűlésre amit lehet szoptatás alatt is szedni?
Figyelt kérdés
Nagyon keményen megfáztam, gyakorlatilag percenként orrot fújok, meg tüsszögök.Nem fáj semmim, lázam sincs.2010. febr. 12. 10:38
1/6 anonim válasza:
Hagymateát
karamellizálj kevés cukrot (lábasban kb. 1 evőkanál,kevered, barnul)
Önts rá vizet, szeletelj bele 1-2 vöröshagymát, főzd meg, szűrd le.
nagyon jó hatású és finom is.
ha a baba nagyobb lesz, ő is kaphat ilyen esetben
2/6 anonim válasza:
En ugy tudom hogy semi felegyogyszert nem lehet szedni,mert az benelesz az anyatejbe,es a tejed is elmehet tole.igyal teakot es amenyire tutsz pihenj.
3/6 anonim válasza:
Szia! Próbáld ki a Sinupret cseppet! Ezt lehet szedni kismamáknak is!
4/6 anonim válasza:
Coryzalia,kifejezetten náthára van,homeos,szoptatás alatt is szedhető.Én terhesen próbáltam először,nagyon jó volt.
5/6 anonim válasza:
nem kell ezt ennyire veresen felfogni egy aszpirintol nem lesz semmi bajotok. Szopi utan kell bevenni ha lehet pezsgotabletta formaban mert hamarabb a szervezetbe kerul igy. a kovetkezo szopira mar nyoma sem lesz...ki sem lenne mutathato a tejedben. Meg mindig jobb 1-2 aszpirin mint egy komoly hules amit aztan raragasztasz a picire akinek 0 az immunrendszere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!