Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismellű anyukák, válaszolnátok?

Kismellű anyukák, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Négy hónapja zavartalanul szoptatok, a melleim már csak egy kicsit nagyobbak mint eredetileg, de én ezzel ki lennék békülve, attól tartok ha abbahagyom a szoptatást sokkal kisebbek lesznek, aminek nem nagyon örülnék.Mik a tapasztalatok? Van olyan akinél maradtak egy kicsit nagyobbak? Vagy ne reménykedjek? :-) Előre is köszi a válaszokat!
2015. febr. 13. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

2 évig szoptattam 85/B-vel.

1 hónapja nem szoptatok. 70/a-s lett.

Pici,löttyed,mintha nem is lenne.

Csalódott is vagyok.... :(

2015. febr. 13. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a többség táborát tudom erősíteni én is. Kicsi, de legalább formás cicijeim voltak. Fénykorukat a szoptatás első hónapjaiban élték (sajnos csak 3 hónapig volt hajlandó szopizni a fiam...). Azóta még kisebbek lettek és kicsit lógnak is, amolyan kicsi, üres tejeszacsi érzés... Bár hozzáteszem, fogytam is a teherbeesési súlyomhoz képest, de nem tudom, az mennyit javítana a helyzeten, ha visszaszedném azt a 3-4 kg-ot (nem vagyo egy cicire hízós típus..)
2015. febr. 13. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék, b-s voltam c-s lettem szoptattam 11 hónapig, most kisebbek és petyhüttebbek mint eredetileg, picit lógnak.. most megint terhes vagyok, kiváncsi vagyok szoptatás után milyenek lesznek, ha más nem, hát elkezdek gyűjteni műtétre, mert engem sajnos nagyon zavar... :( :)
2015. febr. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!