Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismellű anyukák, válaszolnátok?

Kismellű anyukák, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Négy hónapja zavartalanul szoptatok, a melleim már csak egy kicsit nagyobbak mint eredetileg, de én ezzel ki lennék békülve, attól tartok ha abbahagyom a szoptatást sokkal kisebbek lesznek, aminek nem nagyon örülnék.Mik a tapasztalatok? Van olyan akinél maradtak egy kicsit nagyobbak? Vagy ne reménykedjek? :-) Előre is köszi a válaszokat!
2015. febr. 13. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én részemről kicsit kisebb lett és puhább. Nem voltam boldog :)
2015. febr. 13. 11:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor abbahagyod a szoptatást véglegesen, akkor minden reggel egyszer zuhanyoztasd át a melledet a kádba hajolva hideg vízzel. Először csak langyossal, és ahogy kezded megszokni, úgy legyen egyre hidegebb a víz. Ez a mellben lévő vérkeringést, a benne lévő szerveket, és a bőrt edzed, ami feszessé fogja tenni a melledet. Az, hogy kisebb vagy nagyobb marad-e a szoptatás után, ez genetika, tehát nem tudod befolyásolni.
2015. febr. 13. 11:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
kisebb lett és petyhüdtebb :( régen kicsinek tartottam a melleimet, most már csak a régit szeretném visszakapni :D
2015. febr. 13. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
páromé két gyerek után visszaállt a régi formájára ... amivel ő nem elégedett, de én igen, és mindig vigasztalom, hogy legalább nem fog lógni
2015. febr. 13. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Enyém kicsi volt eleve, de szoptatás után kicsit még kisebb lett, és pegyhüdtebb. :(

Szerintem ne reménykedj.

2015. febr. 13. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kis melleim voltak régen. Két gyereket szoptattam 4 év különbséggel, mindkettőt több mint 2 évig. Gyakorlatilag szinte eltűntek a melleim. :( Bár az is igaz, hogy nagyon le is vagyok fogyva (az első gyerek előtt voltam 64 kg (vagy még több), most 58-60 körül ingadozok). Már én is úgy vagyok vele, hogy csak a régieket kapnám vissza, már annak is örülnék... :)
2015. febr. 13. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább nem reménykedek, és kihasználom még ezt a pár rövid hónapot és masszirozgatok! A Párom örül neki, de előtte sem volt panasza, remélem ő is elfogadja később is. :-)
2015. febr. 13. 12:32
 8/13 Julie S ***** válasza:
100%
En 16 honapja szoptatok es egy jo ideje mar ugyanakkora a mellem, mint volt. Ugyhogy nekem tuti nem marad nagyobb. (Nem is vagyom nagyobbra.) Viszont logni sem fog, es ez jo. :) Hogy utana kisebb lesz-e, mint volt, azt meg nem tudom. Ha igy lesz, akkor mar szinte melltarto sem kell majd. :'D
2015. febr. 13. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kicsi, inkább közepes volt. Még csak néhány hete nem szoptatok, de már kisebb, mint eredetileg volt.
2015. febr. 13. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pici melleim voltak, kb aa kosaras :) szoptatas alatt ugy megnottek, hogy c kosaras melltartot hordtam. Egy alom volt :D. Aztan vissza az eredetire, de meg ezek is "lognak". Olyan lapos a mellkasom, meg a push up sem emeli meg a tetejet, szornyu....
2015. febr. 13. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!