Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kis mellu noknek milyenne...

A kis mellu noknek milyenne valhat a melle a szoptatas utan?

Figyelt kérdés
Eleg kicsik a melleim (85b), de szepek, kerekek. Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy kisse megnyulva, netalantan logva milyen lehet. Egyaltalan az ilyen kis mell is kepes szoptatas utan is megnyulni? Nektek hogyan alakult a szoptatas elott, kozben es alatt?
2015. febr. 7. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem ici-pici volt. Vagyis van. 75B.

Amikor belövellt a tej, akkor kétszeresére nőtt és olyan is maradt amíg szoptattam. Utána visszament az eredeti méretére (sajnos). :) De nem nyúlt meg, nem lett "tejeszacskó". Semmi nem látszik rajta. :)

2015. febr. 7. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem nyúlt meg, de 1 számmal kisebb melltartó elég, tehát picit összement, előtte nem éreztem kicsinek, de most tudnék örülni a régi verziónak. Terhesség alatt nőtt rendesen, aztán szülés után óriási lett, majd szépen fokozatosan kezdett visszaállni a mérete, sőt, szerintem picit kisebb is lett.
2015. febr. 7. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Enyém ugyanolyan mint előtte :-) Egy évig szoptattam. Terhesség és szoptatás alatt vagy két méretet nőtt, nagyon élveztem! Nem lóg, nem csíkos stb.
2015. febr. 7. 20:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Csak most olvastam vissza, hogy eleg hibas lett a szovegem, sajnalom, eleg faradt vagyok mostanaban! :) Remelem, hogy marad ilyen. A csaladom kis mellu tagjai szinte kivetel nelkul nem tudtak szoptatni (nagy, eros gyerek, kicsi, erzekeny mell, fajdalmas szoptatas, a vegen inkabb feladtak es fejtek a tejet), ezert nem ismerem, hogy milyen a "genetikam".
2015. febr. 7. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Eredetileg 70 A méretű melleimmel 2, majd 3 évig szoptattam, ipari mennyiségű tejem volt, sorban álltak érte a tejtestvérek. November óta nem szoptatok, már nagynak találom a 75 B meretet. De nem lóg. Szinte olyan, mint szülések előtt.
2015. febr. 7. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
De jó nektek! Nekem a gyerekek előtt gyönyörű, formás melleim voltak. A méret maradt 75B, de kb. hátat tudnék mosni vele:( Az első gyerekemet 10,5 hónapig szoptattam, most a másodikat már 13 hónapja szoptatom. Bár nekem a hasamon is megnyúlt a bőr. Nagyon gondolkodom rajta, hogy megműttessem, mert iszonyú löttyedt és lógós, utálom. Csak a férjem nem érti mit parázok, neki így is tetszik.
2015. febr. 8. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:

75B volt, most 80C, és lógnak, csíkosak, 6 hónapig szoptattam két gyereket. nem hiszem el, hogy valakinek ugyanolyan maradt a melle... de engem nem zavar, ez ezzel járt.

terhesség alatt normál volt, szoptatás alatt általában feszes és 85C körüli melltartó kellett.

2015. febr. 8. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is visszaállt normál méretre, de kellett hozzá két év.

Ami pedig a fájdalmas szopit illeti. Az eleje fáj.

Mindkét gyereknél az első hónapban felázott, kisebesedett, fájt de úgy, hogy sírva tettem mellre.

Kaptam az ívet az elsőnél hogy tuti rosszul csinálom. Aztán pár hét alatt megedződtek a bimbóim.

A trükk egyébként az, hogy hordj melltartót. Így a plusz súlyt nem a melled bőrének kell tartania.

2015. febr. 10. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!