Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt mikor indulnak...

Szoptatás alatt mikor indulnak el a kilók lefelé? Már az első pár hétben is, vagy ehhez több időnek kell eltelnie?

Figyelt kérdés
4 hete szültem, de pont annyi kiló vagyok, mint amennyivel hazajöttem a kórházból. Van még remény, hogy lemenjenek a plusz kilók magától, vagy ez így marad?
2010. febr. 10. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én fél évig szoptattam, és nekem úgy maradt. :( az elmúlt 5 hónapban szabadultam meg kb. 20 kilótól.
2010. febr. 10. 13:29
 2/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Én 16 kilót híztam a terhesség alatt, ebből a szülés (baba+"tartozékok") elvitt 6 kg-t. Következő két hétben szépen ledobtam további 3-t, azóta lelassultam, két hónaposak vagyunk, de még van rajtam 4-5 kg a teherbeeséskori súlyomhoz képest.
2010. febr. 10. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
30kg-t híztam a terhesség alatt, 96kg val mentem be szülni, 89-el hagytuk el a kórházat, 1hét múlva 11hónapos a kisfiam és még mindig van rajtam 8kg a "kiindulósúlyomhoz" képest:( Pedig még mindig szopizik rendesen:)
2010. febr. 10. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én terhesség alatt 24 kilót híztam. Amikor kijöttem a kórházból ebből 16 lement, de szoptatás alatt vissza is jött. Sokkal gyorsabban híztam szoptatás alatt, mint a terhesség idején. 15 hónapig szoptattam, ahogy abbamaradt elkezdtek leolvadni a kilók.
2010. febr. 10. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egyik gyerekem szoptatása mellett sem fogytam egy dekát sem :(
2010. febr. 10. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én se, sőt!!! Most is kényszerítő intézkedéseket kellet bevezetnem hogy legalább ne hízzak... 18 óra után no kaja és heti egy aerobik.
2010. febr. 10. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy pozitív példa vagyok. :))) Fél éves koráig szoptattam a fiamat, szépen lassan mentek le a kilók rólam- bár akkor én is azt hittem hogy ez így marad- ezt követően, hogy abba hagyta a szopizást megnéztem magam és pont annyi voltam amennyivel indultam 58 kg. (165 cm) Kitartás, hidd el le fog menni a felesleg, csak idő kell hozzá!:)
2010. febr. 10. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
2,5 hete szültem. 91-gyel mentem szülni (180cm), 86tal jöttem haza a kórházból, most pedig már csak 80 vagyok, 76ról indultam. Nem csinálok semmi különöset (diéta, bármi).
2010. febr. 10. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2010. febr. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!