Mit tegyek, hogy jól menjen a szoptatás? Egy hete szültem!
a legfontosabb hogy ne görcsölj és bízz magadban ! pihenni kell, sok folyadék ( min. 3liter/nap ) és egyél rendszeresen. én is próbáltam fejni és alig jött pár cseppnél. aztán nem fejtem. van akinek az jön be hogy feji van aki nem fej és ugyanúgy van tej. ki kell tapasztalnod. ha a baba nem sír utána elvan vagy bealszik akkor biztos jóllakott. nekem egyébként kellett kb. 2 hét mire rendesen elkzdett termelődni a tejcsi. még mindíg van bár estére rápótolok. de a legfontosabb hogy ne stresszelj !
7 hós baba anyukája
Szia!
A legfontosabb tényleg az hogy megnyugodjál. Gondolkodj pozitivan, nekem bejött. Amugy olvastam valahol és ki is probáltam (nekem bejött) : két napon keresztül minden szoptatás után 10 perccel fejtem ha jött valami ha nem, és a harmadik nap olyan kemény cicikkel ébredtem... azóta is igy van. Nekem ez bevállt, pedig a császár után nem igazán akart megindulni.most 8 hetesek vagyunk és vidáman szopizunk. Kitartást hozzá és nyugalmat.
11:53-asnak: Nem próbáltad anno a két mellből szoptatást? Az én lányom is lusta néha szopizni (bár ő már sokkal nagyobb és így nem azért, mert gyenge), de a cserélgetés közben a tejleadó-reflexek kvázi előhívják egymást.
Később viszont már az üvegezés miatt nem akarhatott annyira keményen szopizni szerintem. Először anyetejes pótlás, mostmár tápszer.. ez már az "ördögi kör", nem? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!