Szülést után lehet fájdalom csillapítót szedni? Nem befolyásolja a szoptatást?
Arra gondolok hogy ha szülés után fáj a has vagy a gátseb lehet-e valamilyen gyógyszert bevenni? Ha igen akkor milyet? Kinek milyen tapasztalata van? Első babám várom,és hát tapasztalatlan vagyok.
25 hetes kismami vagyok
Van amit be lehet venni,de felesleges.
Első szülés után főleg.Az erős méhösszehúzódásokra szoktak inkább a kórházban gyógyszert adni,de az 2-3 gyerek után erős,az elsőnél teljesen elviselhető.Minden gyógyszer felszívódik,és átjut a tejbe,nem kell beszedni ha lehet.
Ki fogod bírni ne aggódj,ott lesz neked a gyönyörű babád,akire ha ránézel elfelejtesz minden fájdalmat.
Minden jót,üdv
Én is kaptam fájdalomcsillapítót szülés utn. A nővérkék adnak ha szólsz.
Az első válaszoló meg úgy látszik nem szenvedett meg a gátsebbel. Engem 2 órán keresztül stoppoltak össze. Kívül-belül szakadtam (38-as feje volt a lányomnak). 5 napig ülni nem tudtam nemhogyaludni. Minden este járt körbe a nővérke,hogy ki kér éjszakára. Ettől még nem lesz rossz anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!