Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülést után lehet fájdalom...

Szülést után lehet fájdalom csillapítót szedni? Nem befolyásolja a szoptatást?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy ha szülés után fáj a has vagy a gátseb lehet-e valamilyen gyógyszert bevenni? Ha igen akkor milyet? Kinek milyen tapasztalata van? Első babám várom,és hát tapasztalatlan vagyok.

25 hetes kismami vagyok

2008. aug. 21. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Van amit be lehet venni,de felesleges.

Első szülés után főleg.Az erős méhösszehúzódásokra szoktak inkább a kórházban gyógyszert adni,de az 2-3 gyerek után erős,az elsőnél teljesen elviselhető.Minden gyógyszer felszívódik,és átjut a tejbe,nem kell beszedni ha lehet.

Ki fogod bírni ne aggódj,ott lesz neked a gyönyörű babád,akire ha ránézel elfelejtesz minden fájdalmat.

Minden jót,üdv

2008. aug. 21. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban adtak fájdalomcsillapítót, Algopyrint, mert irtózatosan fájt a gátsebem, és volt egy kis lázam is. Nem befolyásota a szoptatást. De a kórházban majd úgyis megmondják, hogy mit kaphatsz, ha már nagyon fáj, és adnak is.
2008. aug. 21. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!Nekem is az Algopyrint mondta az orvosom a gátsebre.
2008. aug. 21. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak akkor fogom bevenni ha nagyon fáj.De a babámért mindent kibírok.Alig várom már hogy a karjaimban tartsam.
2008. aug. 21. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is kaptam fájdalomcsillapítót szülés utn. A nővérkék adnak ha szólsz.

Az első válaszoló meg úgy látszik nem szenvedett meg a gátsebbel. Engem 2 órán keresztül stoppoltak össze. Kívül-belül szakadtam (38-as feje volt a lányomnak). 5 napig ülni nem tudtam nemhogyaludni. Minden este járt körbe a nővérke,hogy ki kér éjszakára. Ettől még nem lesz rossz anya.

2008. aug. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!