Mivel javítottatok a hajhulláson?
Figyelt kérdés
11 hetes a babám,most kezdett hullani a hajam,de rendesen...
Van valami amivel lehet ezt csökkenteni, vagy ezt át kell vészelni. Meddig tart a hullás?
2010. febr. 8. 12:26
1/6 anonim válasza:
Utólag azt mondom át kell vészelni, ami ki akar hullani az ki fog:)
Amúgy Hairclinic kapszulát szedtem, és elég jónak találtam.
2/6 anonim válasza:
Revaliddal kezeltem. Csodákat semmitől se várj, ez természetes jelenség. Azok a tövek hullanak ki, amellyel a terhesség alatt gyarapodtál. Nekem 1-2 hónapig tartott.
3/6 anonim válasza:
Én 4 hónapja szültem, kétmarokra szedem ki a hajam a fésűből. Nekem azt mondták a gyógyszertárba, hogy a revalidot nem lehet szedni szoptatás alatt.
A sörélesztőt javasolták.
4/6 fotucsok válasza:
Babám 3 hónapos korától elkezdett hullani a hajam. Azt mondták, hogy ez általános, nem kell kezelni. Most 9 hónapos, és tele van a fejem új hajakkal. Vicces, mikor megmosom és megszárítom, mert égnek áll :) Szóval nyugi, nagyon gyakori, és vissza is fog nőni.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Revalid sampon+balzsam és Vargahajcsepp!!!!!!!!
Nekem szülés után 3hónappal kezdett el hullani és talán mára beállt normálisra.
6hós baba anyukája ja és még szoptatok
6/6 anonim válasza:
VArga hajcsepp mindennap... 9 hónapos koráig kentem vele.. most érzem, hogy kicsit jobb... de addig tényleg kihullt, aminek ki kellett hullni, viszont elöl egész jól el kezdett nőni a babahajam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!