Mi lesz a tejemmel?

Figyelt kérdés

Lányom 6 hónapos, még szopizik, az ebédet most váltjuk ki. Február végén kezdődik egy tanfolyamom, minden szombaton kb. 10 órát leszek tőle távol. Addigra ki lesz váltva a 10 órai is, reggel majd megszoptatom, uzsira pedig kap üvegből tejet.

amig a tanfolyamon leszek nem fog begyulladni a mellem? vagy elapadni? vagy heti egy alkalom nem számít?

egyáltalán mi történik amikor az ember már 3 étkezést kivált? minden étkezésnél (helyett) le kell fejni különben elapad?

2015. jan. 11. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem apad el ha kiváltod az étkezéseket, hanem csökkenni fog a mennyisége, egyszerű kereslet-kínálati görbe :)

Kislányom 7 hónapos és már csak reggel meg este szopik, de nem apadt el a tejem. Szerintem egy nap sem fog gondot okozni. Mondjuk nekem sosem volt gondom a tejjel, nekem is volt, hogy prezentálnom kellett 1-1 nap (nem dolgozom a baba mellett, de mégis kellett...)

2015. jan. 11. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod. es a ket szopi kozott nem is fejsz es megis eleg neki este?
2015. jan. 11. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem fejek a 2 szoptatás között! Ezt a dolgot nagyszerűen kitalálta a természet, ha minden a helyén van, akkor annyi tej termelődik, amennyire igény van. Ha valami okból kifolyólag mégis kevesebb a tej, akkor kell fejni, így szaporodni fog. Amikor kiváltottam a 3. étkezést is, akkor volt, hogy kellett picit fejnem, mert nagyon feltelt a mellem.

Első voltam

2015. jan. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!