Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hová forduljak ezzel a problém...

Hová forduljak ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
Fél éves a kisfiam,kétszer eszik főzeléket,de amugy csak anyatejet kap. Két hete ráharapott a cicimre,ami akkor nagyon fájt és azóta is. Azt hittem,hogy csak szimplán sebes lett és majd elmúlik,volt már ilyen. De nem múlt el és érintésre nagyon érzékeny és nem seb szerű,hanem egy dudor van a mellbimbómon ami néha kifehéredik. Mi lehet ez? Volt már ilyen valakinek? Kihez forduljak ezzel kapcsolatban? Bőrgyógyászhoz? Kérem aki tud segítsen,aggódom,hovy baj lehet.
2015. jan. 8. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a védőnőt kérdezném meg ha velem történne ilyen.

Ő biztos meg tudja mondani hova kell ezzel fordulni vagy esetleg tud tanàcsot adni

2015. jan. 8. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen vedono, vagy a nogyogyaszod, ha olyan a kapcsolatotok!
2015. jan. 9. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ibclc.hu -rol hivj fel egy szoptatasi tanacsadot sztem.
2015. jan. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!