Mennyivel lesz fogekonyabb a fertozesekre a baba, ha csak napi 1-2x szoptatom, mint mikor meg napi 5-6 alkalommal evett?
Előbb-utóbb nyilván lesz beteg, bármit eszik is. Én arra jöttem rá így harmadjára, hogy a gyerekem a fejemben beteg vagy nem. :) Elmondom mire gondolok: Első gyerek bekerült az oviba. Természetesen két hetente beteg volt, másfél éven át (hurcoltam magammal a munkahelyemre), aztán amikor a 8. (!!!) antibiotikumot írta fel a 20-dik doki és már teljesen tönkrement a gyerek, rájöttem, hogy hoppácska, mi is a probléma? Köhög és taknyos, plusz amit a gyomrával a sok vegyszer csinált. A lényeg a lényeg, hogy egy homeopata rendbe rakta 2 hét alatt, akkor volt öt éves. Először 6. osztályban hiányzott egy napot betegség miatt. Így végül rájöttünk a többinél, hogy nem "betegek", a taknyot, 3 köhintés, de még a 3 napig tartó lázat sem betegségnek tekintjük itthon. Ami szintén nagyon ritka, mert egyszerűen nincsenek vegyszerezve.
Az első 5 hónapig, a második 3,5 évig, a kicsi 2 évig szopizott. Bocs, hogy eltértem a tárgytól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!