Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nálatok is van ilyen?

Nálatok is van ilyen?

Figyelt kérdés

A hathetes kislányomnak a vizslafülesre szopizott mellem a kedvenc párnája.

Napközben alszik bárhol, de éjjel balhé van, ha elpakolom.

Viszont számomra elég kényelmetlen szabadon hagyott mellel aludni.

2014. dec. 24. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
altasd ringatva vagy tedd a kisagyba ha elaludt. ezt akkor tudod sikerrel megtenni, ha kivarod a melyalvasi szakaszt: hangtalan lelegzet vetel, egyenletes szuszogas, ernyedt vegtagok, mozdulatlan szemhej. ez kb 20 percel elalvas utan kezdodik, mert addig feluletesen alszik. ha netan agyba teves utan kinyitna a szemet, simogasd a combjat. visszaalszik.
2014. dec. 24. 14:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Mellettem alszik, szóval nem is az a gond. Csakaz hogy cefetül kényelmetlen, hogy kispárnának használ. Ha nem is akkor ébred meg, mikor elpakolom, akkor pár perc múlva szimatol, nyújtja a nyelvét, és amint nem talál nyöszörög, majd felsír.
2014. dec. 24. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
én azt gondolom hogy a kiságyban kellene altatnod mivel a melletted alvasrol a szopira asszocial...cumi?
2014. dec. 24. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha melletted van, érzi a "tejszagot", szerintem tedd az ágyába, hátha nyugodtabban tudtok mindketten pihenni.
2014. dec. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!